Offers

Sesiones de masajes

Disponoble en junio

Health disfute cuidados salud

Sanacion del linaje ancestral materno
Group offer

Este eclipse en luna oscura jueves 10 de junio 6 pm. permite realizar acciones en el plano energetico y en el subconciente para liberar patrones y creencias heredadas por linaje ancestral. nececitaras lana de cplores, cinta o cordon blanco, palos de paleta o de pinco y demás elementos para una ceremonia ancestral materna.

Health Coaching Espiritualidad Medicina Meditación #Taller moon mujer

Txi-kung terapeutic
Group offer

Espai de aprenentatge integral. Nodrint-se en les fonts de la practica de les Arts Taoistes de cura dels Tres Tresors. Desenvoluparem una forma no convencional de coneixement , no radicada en la ment, la percepció interna.

Health creixement personal calma benestar psicoteràpia holístic salut

Ofereixo sessions d'acupuntura

Per falta de temps no podré atendre a més persones de les que estic atenent ara. Estaré disponible un altre cop a partir d'Octubre per atendre a nous casos! Sessions d'acupuntura pel tractament de: acúfens i sordera, artritis reumatoide, ciàtica, conjuntivitis, contractures musculars, cremor d'estomac i reflux gastroesofàgic, depressió, dolor cervical, dolor de genoll, dolor d'espatlla, èczema, epicondilitis, esguinç de turmell, fascitis plantar, fenomen de Raynaud, herpes zoster, hipertensió arterial, insomni, migranya i mal de cap, neuràlgia del trigemin, paràlisi facial o de Bell, restrenyiment, estrès i ansietat, tendinitis del supraespinós, tendinitis i tendinosis, trastorns ginecològics, túnel carpià, vertigen.

Health acupuntura

Ofereixo kombutxa

Ofereixo kombutxa. Si per contra, te'l vols fer tu mateix et puc donar Scooby.

Health

Relajacion y Meditación

Health realajacion meditacion

Masajes

Health masajes

masajes, quiromasajes

Health masajes quiromasaje

Masajes

Health masajes

Txi-kung
Group offer

Health correr y relajacion relaxació meditació Salut

Teràpia del Parell Biomagnétic

Teràpia basada en l'aplicació d'imants en determinats punts del cos per tal de restablir l'equilibri bioelèctric del cos. Ens ajuda a prevenir patologies, facilita la recuperació després de patir malalties, complementa un tractament mèdic de base.

Health Teràpies alternatives biomagnetisme

Berenars amb el llibre de "Mujeres que corren con los lobos""
Group offer

En aquests tallers llegim, analitzem i compartim les nostres reflexions sobre uns dels contes del llibre de Clarissa Pinkola Estés. El conte següent serà "la mujer esqueleto" que va just després de "Manawe" Ens farem algunes preguntes sobre la naturalesa de la vida muerte vida que trata aquest compte. Tot això amb un berenar. El lloc us ho dic el dia en el que ens trobem. Podrà ser al aire lliure, depenen el temps, a casa meva o algun lloc que estic valorant. Serà el 18 de juny de 17 a 19:30hs. Disculpeu que al maig a sigut imposible trobar data! Cost per usuàries del Banc del Temps: 1h15min" Us esperem

Health tiempo para ti Contes autoestima autoconeixement compartir disfrutar

Ioga Nidra on-line I presencial

Tots els dilluns pots sumarte a una sessió de Ioga Nidra o somni concient de forma online de 19:30 a 20:30hs. Presencial per determinar. Ioga Nidra és una meditació que te els efectes de una relaxació profunda, es practica en postura de sabasana, tumbados boca arriba. Per la pràctica tan sols necesitas una estoreta i coixíns per acomodar bé la teva postura. Cost per usuàries del Banc del Temps: 30 min"

Health tiempo para ti relaxació #meditacio #salut

Risoterapia y terapeuta gestalt.

Si necesitas entender desde otra perspectiva algo a lo que le das vueltas sin parar, si necesitas un soplo a un algo que te quieres quitar, quedamos al aire libre en la naturaleza para hablarlo, trabajarlo y con risas que activan la emoción positiva, con vibraciones en la naturaleza y conexión con tu yo escondido dialogaremos con ese yo que no aceptas y luego querrás.

Health

Masaje relajante.

Me acerco a darte un masaje relajante con aceites esenciales y aliviar esas molestias de las posturas diarias que tanto nos fastidian. Poseo el curso de quiromasaje de la Escuela Ferrer y el de masaje tailandés en Nuad Buran en Tailandia.

Health

Neteja de la riera a Piera
Group offer

El proper 5 de juny a les 10h ens trobarem a la riera, a l,alçada del Tenis Piera, proveeix-te de guants i bosses i anirem baixant recollint brossa fins arribar a la rotonda de l,ambulatori, i sobre les 13h, si vols, podrem menjar-nos l,entrepà compartint l,experiència a l,espai preparat de la Font del Prat.

Health

Bioquímica ( minerales de Schüssler) & Terapia floral de Australia

Amb la terapia floral de Australia es poden tractar estats emocionals i físics i al combinar-ho amb minerals essencials del còs preparats al sistema del Dr.Schüssler, la combinació, de terra (mineral) i aire (flor) es reforçen mutuament els efectes i fa molt ràpid la millora.

Health cuinar salut autoestima terapies relacions personals

Naturopatia

com cuidar la teva salut amb remeis naturals , infussions, dieta, dejuni, minerals...etc. Apren a cuinar aliments com quinoa,chia, miso, algues...etc. Com millorar i enfortir el teu sistema de defensa,immunitari sense medicaments.

Health salut ecologia dieta tractaments

Reneixement

Es tracta d'un treball on intervé la respiració conscient i el pensament creatiu. L'enfocament té a veure amb el creixement interior o possibles conflictes relacionats amb la forma del naixement. Pot ser una oferta grupal, des de la confiança i el compartir, el que aprenem ho podem transmetre i interioritzar-ho.

Health relaxació

Entrenamiento personal

Health entrenamiento

Reiki

Health reiki

Masaje relajante, reflexología podal

Health masaje reflexología podal

Yoga

Health yoga

Platja, salut i amistat
Group offer

Porto noies i senyores a la platja, un cop o dos per setmana des del mes de maig fins a l’octubre, compartint gastos i amistat. Animeu-vos

Health sortides

Masajes

Health masajes