Offers

Reflexología

Health salud reflexología pies

Faig formatge fresc. Mmmmmmm😋😋. També us cuino altres plats previ acord per via telefònica.

Happy International Womens day. Gent, sóc vegetariana des de fa quaranta anys. Faig formatge, patés, i cuino plats. Us cuino amb tooot el meu "amor" 💜 Sempre previ acord per via telefònica. GRÀCIES!!!

Health cuina vegetariana formatge

Quiromasaje y terapia craneosacral

Titulada en osteopatía doy masajes y tratamiento craneosacral para tratar problemas musculares.

Health

Covid-19

Qualsevol necessitat que es pugui cobrir des del banc del temps, no dubteu a demanar-ho. Estem a la vostra disposició.

Health

QUIROMASSATGE

Et de gust un massatge? Necessites destensionar? Reconnectar-te al cos? Vaig formar-me en quiromassatge fa temps i ho faig perquè m'agrada transmetre benestar i ajudar-te a recuperar l' harmonia. Des d'aquest benestar puguis reconectar-te amb tu mateixa.

Health Massatge Massatges

massatge, quiromassatge

Amb títol de fa 30 anys però amb experiència justeta dels de casa 🤣🤣🤣, així que es requereix certa valentia i paciència però garantitzo fer-ho amb tota la consciència i amor possible i prometo afluixar si us queixeu de que apreto massa fort.

Health salut

Auriculoterapia

Ciencia que se ocupa del equilibrio y desequilibrio a través de los puntos energéticos ubicados en el pabellón auricular. Bueno para dolores agudos y crónicos, tension muscular, tratamientos para adicciones, depresión, ansiedad, obesidad, insomnio, etc... Tratamiento con semillas organicas, misma linea de Medicina China, sin uso de agujas.

Health #medicinachina #auriculoterapia #terapiaalternativa #terapiacomplementar

reconeixement de plantes silvestres

Puc oferir passejades per tal de poder conectar amb el territori on vivim a partir del reconeixement de les plantes que ens envolten.

Health

Neteja de la riera a Piera
Group offer

El proper 10 d,Abril, a les 10h ens trobarem a la riera, a l,alçada del Tenis Piera, amb guants i bosses i anirem baixant recollint brossa fins arribar a la piscina, sobre les 13h i, si vols, podrem menjar-nos l,entrepà compartint l,experiència a l,espai preparat de la Font del Prat.

Health Aire lliure aigua passejada natural ecològica salut

REIKI A DISTANCIA

Sesión de alineamiento de chakras o sesión completa de Reiki A DISTANCIA en la que podrás recibir los beneficios de esta terapia energética reconocida por la Organización Mundial de la Salud

Health

Flores de Bach on-line

Sesión ON-LINE de aproximadamente una hora en la que te escucharé y evaluaré cuál es la mejor combinación de Flores de Bach que puedan ser útiles para tí en tu situación particular.

Health

Ofereixo sessions d'acupuntura

Sessions d'acupuntura pel tractament de: acúfens i sordera, artritis reumatoide, ciàtica, conjuntivitis, contractures musculars, cremor d'estomac i reflux gastroesofàgic, depressió, dolor cervical, dolor de genoll, dolor d'espatlla, èczema, epicondilitis, esguinç de turmell, fascitis plantar, fenomen de Raynaud, herpes zoster, hipertensió arterial, insomni, migranya i mal de cap, neuràlgia del trigemin, paràlisi facial o de Bell, restrenyiment, estrès i ansietat, tendinitis del supraespinós, tendinitis i tendinosis, trastorns ginecològics, túnel carpià, vertigen.

Health acupuntura

Sessions de Reiki a distància.

M'ofereixo per fer sesions de Reiki a persones individuals.

Health salud Reiki sanadora

Reflexologia. Reiki. Armonización energética. Terapia floral de Bach. Lectura de registros akashicos

Tecnicas para visualizar el desequilibrio emocional o energético y restablecer el equilibrio

Health terapia

Ofrezco Medicina tradicional China( Acupuntura, auriculoterapia, Reflexología)

Medicina tradicional China( Acupuntura, auriculoterapia, Reflexología)

Health Medicina tradicional China( Acupuntura auriculoterapia Reflexologia

Terapia

Reiki

Health terapia

Reiki

Tècnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, que s'utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: mental, emocional i espiritual. Armonitza i equilibra els xacres del cos. Alguns beneficis serien: aumenta el nivell energetic, elimina l'estres i alleugereix el dolor

Health reiki

Fer pa sensa gluten

Desde la meva intolerància al gluten he hagut d'aprendre a fer pa sensa gluten, els pans del mercat que són sensa gluten contenen molt almido i llevats químics que són poc saludables. No sóc una esperta però faig un pa d'hogaza i un de moltllo que em quedan molt bé. Quan volguis ho fem junts/es i t'explico trucs e ingredients.

Health #pasensagluten

Superar l'estrès psicológic de aquest moment.
Group offer

L'estrès negatiu genera angoixa, la angoixa porta a la depressió. Com podem alliberarnos de aquest mal?. Aquest serà el tema del què tractarem. Oferixo 4 sessións, una a la setmana de 1:30' a 2h. cadascuna. Les faré x videocònferencia (Zoom). Quantitat de persones per accedir de 1 a 10 maxim. Sobre les 19h. el temps es pot ajustar segons acordem. Es podria començar la tercera setmana de abril. Podeu fer una sessió i si us interessa, continuar.

Health teràpia Salut

Cuina Macrobiòtica

M'ofereixo a cuinar sopes macrobiòtiques i envasar-les de manera saludable per tenir-les sempre a punt.

Health Cuinar Alimentació Nutrició

Kinesiologia

Ofereixo sessions de kinesiologia per treballar qualsevol tema físic o personal.

Health Kinesiologia Terapia

Reiki

Ofereixo sessions de reiki per connectar amb un mateix, equilibrar l'energia I relaxar-se profundament.

Health Reiki Terapia

Relaxació
Group offer

Ofereixo una hora de relaxació profunda. En aquets moments tant estressants, et mereixes aquest "REGAL". Benvinguda /ut🙏💜🙏

Health Yoga

Teràpia Gestalt

M'ofereixo per fer Teràpia Gestalt, ja sigui per acompanyament en temes concrets o com a procés de creixement personal. En poques paraules, la Gestalt és un tipus de teràpia que s'enquadra dins l'escola humanista (un dels tres corrents principals de la psicologia), i centra l'atenció en "aquí i ara", la presa de consciència, i la concepció de la persona de manera holística (cos i ment, com a conjunt), buscant l'acceptació d'un mateix (però també de l'entorn) i la llibertat d'elecció. Si tinteressa, posa't en contacte amb mi i ho comentem!

Health psicoteràpia pràctiques acompanyar benestar creixement personal

Recomendaciones para el cuidado de la piel

Trucos y consejos para tener una buena salud de la piel.

Health salud estética