Offers Health

Teràpies energètiques - Diagnòstic dels "problemes" i la seva sanació

Si tens una preocupació (de salut, emocional,..), faig un diagnòstic i un tractament per la seva sanació. És a través d'una nova teràpia basada en l'acupuntura, Chi Kung i altres tècniques orientals. Es pot fer de forma presencial, complementada amb una sessió potenciada amb minerals, o a distància. PROMOCIÓ: Només "es paga" si es queda satisfet del servei, per tant no hi ha res a perdre.

Health reiki acupuntura emocions salut

Meditación Mindfulness - Clases privadas online

Si quierés empezar a meditar y piensas que no es para tí, yo puedo ayudarte. Sesiones individuales para enseñarte a meditar de una forma sencilla y adaptada a tus ritmos y necesidades. www.seijaku.es

Health Meditación Mindfulness mind

Ofereixo CREMA HIDRATANT PER A LA CARA

Et puc fer o ensenyar a fer una CREMA HIDRATANT PER A LA CARA, totalment personalitzada segons tipus de pell, utilitzant únicament productes naturals i ecològics. Per adaptar la crema a les teves necessitats utilitzo Olis essencials i Flors de Bach. L'import serà de 15 minuts per un pot de 50 ml + el preu dels ingredients (5€) SI NO TENS TEMPS PER FER-NE, JO OFEREIXO EL MEU TEMPS PER FER-TE'N. NOMÉS M'HO HAS DE DEMANAR.

Health salut assessorament

TOT EL QUE CAL SABER SOBRE.... PROTECTORS SOLARS
Group offer

Si vols conèixer com prendre el sol de forma saludable i reduir l'impacte sobre el nostre entorn, faig xerrades online Contacteu per whatssapp 687.698.155 i us passare enllaç a traves jitsi.org (no cal descarregar-se programa)

Health #salut #xerrada #sol #mediambient

Te o cafè?

Ofereixo casa per compartir te o cafè gaudint una estona i compartint les flames de la llar de foc.

Health compartir acompanyar

Sessions de Tapping

T'ensenyo com fer tapping per afavorir el teu procés personal o condició física i/o emocional. Podràs fer-te tu mateix aquesta tècnica tu mateix a casa teva.

Health assessorament teràpia equilibri teràpies alternatives emocions teràpies naturals

Com fer anar els olis essencials

T'ensenyo a fer anar els olis essencials, t'aconsello els mes adients per a la teva condició o procés personal, tant per a us tòpic com per a d'altres aplicacions.

Health assessorament teràpia equilibri teràpies alternatives emocions teràpies naturals

Terapia craneosacral dinámica

Es una terapia corporal suave que ayuda a entrar en una relajación profunda para liberar tensiones y aumentar el propio nivel de energía. Por la situación de COVID se tomaran previamente todas las medidas necesarias.

Health Teràpies alternatives

Movimiento corporal consciente

Practica de movilidad corporal adaptada a las necesidades de cada persona

Health Estiraments

Suport

Durant els anys que he treballat al servei d'oncologia, he pogut recollir un munt d'experiències i vivències, que desitjo puguin servir de suport a qui ho necessiti i ho poso al vostre abast.

Health

Yoga

Clases de yoga para adolescentes y adultos.

Health

Reiki

Soy maestro de Reiki en 3er Nivel, en proceso de formación. Doy sesiones de 30 minutos de energía Reiki, con inicio de Meditación para una mejor asimilación de la Energía Universal. Namaste!

Health Reiki meditació

Classes de yoga i estiraments

Ofereixo classes de yoga i estiraments per a tots els nivells. També treballarem eines de control de la respiració i meditació.

Health yoga mindfulness respiració pranayama meditació estiraments tonificació

Acompanyament en la Menstruació conscient (individual o grupal)

Per a totes les edats (també familiars que no siguin del banc del temps) Et fa mal la menstruació? Vols utilitzar formes més respectuoses amb el mediambient? Més econòmiques també? Vols entendre el teu cos? Vols conèixer formes diferents de tenir cura de la teva menstruació i sexualitat? Has sentit a parlar sobre els arquetips de la menstruació? Et sents conectada amb la natura (o t'hi vols sentir més)? Vull aclarir que no sóc experta en el tema: sinó que m'interessa molt i he fet algún curs online i llegit bastant. Podem veure'ns (soles o en grup) i parlar-ne, et puc donar idees, claus i bibliografia per tal que puguis començar un nou camí més en sintonia amb el teu cos.

Health acompanyament teràpia assessorament salut

Fisioteràpia

Ofereixo sessions de fisioteràpia.

Health massatges teràpia quiromassatge massatge teràpies alternatives fisioterapia

Fisioteràpia i Teràpies alternatives

Ofereixo teràpia individualitzada segons les necessitats de l'usuari. La idea és fer ordre a nivell biopsicosocial i energètic. També ofereixo neteja d’espais i cases.

Health teràpia teràpies alternatives salut massatges fisioterapia relaxació

Ajudant de collir fruita, fruits, verdures i hortalisses varies

M'ofereixo d'ajudant de collir tot tipus de fruits del hort, horta, camps de conreu i plantacions hortifrutícoles i o arbres. Per ajudar i o per aprendre, segons sigui el cas. Em puc desplaçar amb vehicle propi.

Health fruits hort horta camps fruita manteniment joia emocio , salut ajuda passio arbres

Abraçades grans i petites

Ofereixo abraçades. A qui o quina tingui necessitat de abraçades ... de curta o mes llarga durada i encara que hagi de arriscar la seguretat. Tot en pro de tenir cura de la nostra part emocional. Poden ser amb mascareta o sense. Tot per la salut.

Health emocional , salut emocio emocions alegria joia harmonia pau amor mascareta

Acompañamiento emocional y guia

A traves de diferentes herramientas, como el arte, el teatro, la escritura, las cartas...etc, te puedo acompañar en tu proceso de vida, para que te puedas conocer mejor a ti mismo/a y asi resolver mejor todo cuanto te ocurre, desembocando asi en tener una mejor calidad de vida. Gracias siempre. Iziar

Health Teràpies alternatives

Sanacion

¿Quieres dejar de sentir soledad, desanimo, tristeza? El dolor espiritual es energia bloqueada que puede pasar con el tiempo de lo emocional a lo fisico. Hay herramientas para que esta energia fluya en la vida, en el cuerpo. Si quieres hacer el trabajo contactame. Iziar.

Health Teràpies alternatives

Arte como vehiculo de sanacion

Quieres desconectar de tus pensamientos negativos y acercarte a la paz, al disfrute, pintando tus propias ideas, deseos, ilusiones, dandoles color, espacio, forma. Una cosa es la realidad y otra como la percibes, aprende a vivir el presente, cuestionando las creencias que no te aportan bienestar y creando el mundo en el que quieres vivir a traves del arte.

Health Teràpies alternatives

Teràpia de la veu

Rehabilitació de disfonies per a infants i adults.

Health teràpia salut

Flors de Bach

Ofereixo teràpia floral amb flors de Bach.

Health teràpia teràpies alternatives salut

Curso terapia medicina emocional René Mey
Group offer

Si te gusta ayudar a los demás y deseas mejorar tu calidad de vida, puedes aprender Tecnicas de Medicina Emocional René Mey. Curso PRESENCIAL DOMINGO 27 DE SEPTIEMBRE 11 A 14HS. JOAQUIN RUYRA 40 piso 2. BLANES -respetamos la normativa x covid 19. Traer Mascarilla, guantes o alcohol en gel. Libreta, boli y ropa cómoda. Inscripcion hasta el viernes 25/9. Cupos limitados para respetar aforo de 8 personas. Carola Faverio, instructora de la Fundación Internacional René Mey💙

Health teràpia alternativa

Introducció al ioga.

Ofereixo classes d’introducció al ioga, 3 o 4 sessions que permetin coneixer els principis bàsics del ioga ( respiració, asanes o postures, Meditació i relaxació), poder pràcticar pel seu compte i descobrir els beneficis tant físics com emocionals que proporciona aquesta tècnica mil.lenaria.

Health ioga salut