Ofertas Salud

Grup de meditació

El Banc del Temps engega un grup de meditació que es trobarà tots els dimarts de 19,15 a 20,30h a la sala Eureka. És un grup obert a tothom, tant a aquells que mediten habitualment com també a aquells que vulguin començar a practicar-la. Per qualsevol dubte contacteu amb bancdeltempsdecardedeu@gmail.com

Salud Meditació Iniciació a la meditació

Cosmètica natural i aromateràpia

Ofereixo assessorament sobre aromaterapia (Olis Essencials). Puc ensenyar-te a elaborar cosmètics naturals (cremes, pintallavis, xampús, gels de bany, sabons, desodorants...) o assessorar-te sobre possibles alternatives.

Salud

Té Kombucha

Descobreix l'elaboració i les increïbles propietats del mil·lenari té Kombucha.

Salud bienestar cuina taller Kombucha assessorament

Anahata Dansa

Anahata Dansa és una proposta de treball arterapeutic focalitzada en el quart txakra, el txakra del cor. Aquest centre d’energia és l’element aire i és el que fa de pont entre els tres txakres inferiors regits per la llei de la gravetat i els tres superiors regits per la llei de la gràcia. 
Psicològicament aquest txakra ens convida a deixar-nos anar i obrir-nos a totes les emocions i sentiments. La lliçó que ens proposa és la d’aprendre a viure l’amor no com un sentiment sinó com una actitud interna d’obertura, comprensió i compassió cap a nosaltres mateixos i cap als altres. Per més informació: http://artdetat.com/artividades-anahatart-dance/

Salud dança

Reflexologia

Salud Reflexologia

Atenció personalitzada a persones depenents.

Salud persones grans persones depenents acompanyament malalts ancians minusvaia

deporte

Soy una persona deportista y puedo acompañarte, ayudarte o asesorarte. Es algo que me encanta

Salud deporte salud

Cocina

Si necesitas que alguien cocine para ti porque no sabe o tienes algún tipo de impedimento puedo cocinar para ti.

Salud cocina

Meditación Mindfulness

Si quierés empezar a meditar y necesitas ayuda con ello, yo puedo ayudarte. Esta meditación es mía: https://youtu.be/gOF0m8mwjDM

Salud Meditación Mindfulness mind

Cocina y hierbas

Tengo sazón y te puedo pasar o ayudar con recetas. También sobre remedios caseros y herbolaria, un poquito.

Salud #CocinaYhierbas

Posturologia

Salud posturología Terapias naturales teràpies naturals posturologia

Osteopatia

Salud osteopatía Terapias naturales teràpies naturals Masajes masatge masaje masajes

Rescate/Orientación

¿No sabes como cuidar una planta?,¿se te está muriendo? Yo puedo asesorarte e incluso cuidarla en lo que se recupera

Salud plantas

Quiromasaje

Masaje terapéutico

Salud

Reiki

Iniciación al trabajo con energía y terapias energéticas.

Salud reiki clases

Ioga

Sessions de ioga. Respiracions, asanes i relaxació. Per pendre consciència del nostre cos i estar presents a "l'aquí i l'ara".

Salud creixementpersonal benestar salut

Ajuste Corporal de Eutonía

Ofrezco sesiones de ajuste corporal esporádicas. Recomendable en caso de dolores crónicos o esporádicos, problemas articulares, tensión, estrés, ansiedad. Sesión individual en que se distiende todo el cuerpo a través del contacto con las manos, micro-movimientos y micro-estiramientos. Se entregan ejercicios muy suaves para restablecer el equilibrio y generar nuevos hábitos de postura y movimiento. Es terapia del uso consciente del cuerpo y se genera consciencia esquelética. La duración de cada sesión es de 1 hr y media aproximadamente.

Salud

Midfulness y técnicas de relajacion

Relajaciones guiadas, basadas en las teorias de midfullnes, también si quieres te puedo asesorar sobre esta disciplina. Llevo varios años, realizando talleres de relajacion, como voluntaria, en diversas ongs. Prueba el escaner corporal... te dejara como nuev@

Salud Relajación

Pilates, estiramientos suaves o yoga

Llevo varios años practicando estas disciplinas. Podemos empezar con tablas sencillas.

Salud movilidad

Teràpia Gestalt

M'ofereixo per fer pràctiques de Teràpia Gestalt, ja sigui per acompanyament en temes concrets o com a procés de creixement personal. En poques paraules, la Gestalt és un tipus de teràpia que s'enquadra dins l'escola humanista (un dels tres corrents principals de la psicologia), i centra l'atenció en "aquí i ara", la presa de consciència, i la concepció de la persona de manera holística (cos i ment, com a conjunt), buscant l'acceptació d'un mateix (però també de l'entorn) i la llibertat d'elecció. Estic en l'últim any de la formació per a ser terapeuta, així que caldrà tenir-ho en compte a l'hora d'establir l'enquadrament de la Teràpia. Per la resta, posa't en contacte amb mi i ho comentem!

Salud psicoteràpia Teràpia Gestalt pràctiques acompanyar creixementpersonal

Acompañamiento emocional

Acompañamiento emocional con opcion de terapia o canalizacion. Si te preocupa algo y no sabes por donde tirar, si estas en un cambio porque te has separado o te has jubilado...etc. Si no sabes como encontrar trabajo por ejemplo, podemos poner conciencia en lo que te lo impide hasta que diluyamos las barreras. Si te pasa algo y no sabes que...yo te acompaño con gusto. Iziar.

Salud Salut. Altres

Sesiones de Reiki

Ofrezco sesiones de Reiki como un complemento en sanación integral. Una muy noble práctica, amorosa y muy respetuosa. La sanación viene de ti, yo solo te acompaño para explores aquello que tu alma te está pidiendo.

Salud Sanación

Reflexoteràpia

Salud teràpia peu massatge

Lectura de l'iris

Identificacio mintjançant la lectura del iris de les febleses i fortaleses de la salut de la persona. Amb Indicacions basiques per a l'equilibri de la seva salut.

Salud ull teràpies

Caminatas ecológicas

Anímate a participar del tema del senderismo rodeado de aire puro.

Salud caminar contacto con la naturaleza entretenimiento