Offers Health

Reiki

Sessions de reiki, relaxació mitjançant la imposició de mans

Health teràpies alternatives reiki relaxació

te doy recetas de unguentos y cremas caseras

Alquimia en el hogar, cremas, ungüentos y mucho mas

Health

Meditemos junt@s!
Group offer

En septiembre del 2018 comence mi practica de meditacion con el objetivo de conectar conmigo misma, sanar, aprender a vivir mas tranquila, respirar y sentir con mas armonia y amor. Ha sido un camino muy especial y la meditacion ha sido un aprendizaje y un espacio muy bonito en mi camino de vida. Practico la meditacion Shamata, que me la enseno el Maestro Phakyab Rinpoch, monje budista tibetano a quien conoci en el 2018, una persona maravillosa, con quien pude compartir de cerca y me enseno un montón, entre esas, sobre el poder de la meditación si realmente te interesa emprender y fortalecer el camino de consciencia y trabajo interno. Practico Shamata, tambien meditaciones guiadas, equilibrio de chakras, otras meditaciones sin nombre ni categoria y en general en mi diario vivir, en mi andar, trabajar, relacionarme, medito.... Meditar no es solo sentarse en posstura correcta con ojos cerrados etc etc.... es como tu lo sientas, su objetivo es conectar contigo con tus sentimientos, estar presente , en el aqui y ahora,, aprender a soltar, fluir, vivir realmente. Es magico... Asi que bienvenid@S los que quieran unirse para meditar junt@S.... la energia de mas personas meditando al tiempo no solo te ayuda a aliviar y sanar a ti, sino al mundo, al planeta... asi que unamonos en armonia por la paz y amor que todos queremos, necesitamos y merecemos. La reunion puede ser por zoom... coordinamos dia y hora entre los interesados....

Health meditacion

Dono kèfir d'aigua

El kèfir d'aigua és un probiòtic natural, és a dir, ens ajuda a la diversitat de la nostra flora intestinal, per tal d'absorbir millor els nutrients. És com el de llet, però apte per a vegans.

Health teràpies alternatives salut nutrició alimentació

kinesiologia holística

Terapia que ajuda a poder diagnosticar desequilibris físics o emcionals, i a poder tractar-los. Teràpia no invasiva, fàcil,segura i sobretot, amb bons resultats de diganòstic i cura de malelties o desequilibris

Health intercanvi teràpies teràpia Kinesiologia Psicoterapia humanística

moviment corporal

faig moviment corporal per relaxar-se, alliberar tensions...

Health salut , dansa

massatge

si vols, et faré un massatge

Health salut massatges

ioga

faig classes de ioga

Health salut ioga

Acompanyament i cura de gent gran

Ara mateix estic buscant habitació a canvi de fer feines, acompanyament al metge, sortir a comprar, també soc quiromassagista i faig drenatge linfàtic

Health neteja cuina acompañamiento salud

Covid-19

Qualsevol necessitat que es pugui cobrir des del banc del temps, no dubteu a demanar-ho. Estem a la vostra disposició.

Health

Sessions de coaching amb PNL

Vols canviar vells hàbits, maneres de reaccionar davant el món o la gent que ja no van amb tu però persisteixen, pors, fòbies, addiccions. Podem tractar els programes inconscients que tenim automatitzats amb la PNL caminant cap a la nostra excel·lència personal.

Health PNL teràpies alternatives salut

Paseoak
Group offer

Alboko edo herritik paseo gidatuak

Health

Cuina per homes

Health cuina

Ofereixo SCOBYs per fer KOMBUTXA (beguda probiòtica saludable)

La KOMBUTXA és un te fermentat que s'aconsegueix gràcies a l'acció d'una colònia de llevats i bacteris coneguda com a mare o SCOBY (Symbiotic Colony of Bacteria and Yeast) i sucre, i es deixa fermentar durant una o dues setmanes. BENEFICIS i PROPIETATS del te de KOMBUTXA: - Augmenta la nostra vitalitat i energia. - Potència el sistema immunològic. - Millora tot el procés digestiu, és un probiòtic. - Regula la flora intestinal i alleuja el restrenyiment. - Recomanat en cas d'artritis i gota. Alleuja el dolor de les articulacions. - Ajuda en els problemes respiratoris i en l'asma. - Potencia la funció pancreàtica. - Ajuda a eliminar toxines del cos, de manera que es recomana per millorar la salut i aprimar-se. - També alleuja les cremades provocades pel sol. - ... SI NO TENS TEMPS PER FER-NE, JO OFEREIXO EL MEU TEMPS PER FER-TE'N. NOMÉS M'HO HAS DE DEMANAR.

Health salut probiòtic

Taichi
Group offer

Practicar la forma yang de 37 moviments

Health Cos Ment

Quigong

Health

Shiatsu

Health

Meditació

Health Meditació

Reflexologia

Health Reflexoteràpia

Reiki

Health Reiki

Acompañamiento creativo. Arteterapia

Realización de sesiones creativas, en diferentes formatos, pintura, barro, movimiento y teatro. Uso de ejercicios preparatorios de bioenergética y diafreoterapia como dinámicas coorporales antes de producción.

Health Arteterapia Arte Taller de pintura Psicoterapia humanística

Suport emocional

Si necessites suport emocional en moments de pèrdues afectives, incertesa, falta de confiança, intranquil·litat, insomni puc ajudar-te amb les Flors de Bach.

Health Flors de Bach Suport emocional Perdues Insomni

Harmonització energètica

Identificació d'emocions atrapades. Testatge de possibles intoleràncies i al.lèrgies. Acompanyament a processos de canvi. Regulació de l'estrès físic. Neteja energètica d'un habitatge.

Health benestar creixement personal teràpies naturals

Garrafes de 5 o 8 litres d'aigua de mar

Garrafes de 5 o 8 litres d'aigua de mar sense micro-filtrar, recollides a les instal·lacions d'Aquamaris a Badalona. Preu per garrafa de 5 lit. 27 cèntims (gasolina) + 8 minuts del Banc del Temps. Preu per garrafa de 8 lit. 43 cèntims (gasolina) + 13 minuts del Banc del Temps. Aquest temps no inclou el transport a domicili, és per recollir-les a Moià. Recollides i guardades amb garrafes de vidre de 5 o 8 litres. Els envasos son retornables. Els de 5 litres a 10,20€ i els de 8 litres a 4,30€. L'aigua s'ha de guardar a les fosques. Aquesta aigua de mar és sense micro-filtrar. Però... és millor micro-filtrada, o sense micro-filtrar? Cadascuna té els seus avantatges i els seus inconvenients. D'una banda l'aigua micro-filtrada no conté microorganismes, per tant resulta molt difícil que es corrompi. D'altra banda l'aigua sense micro-filtrar, en contenir milions de microorganismes (fins a un milió i 4.000 espècies diferents en un cm3), ens aporta minerals en estat orgànic, que són molt més assimilables per al nostre cos. A més, la ingesta d'aquests microorganismes també ens aporta vitamines, proteïnes, aminoàcids, lípids, etc. Per tant l'aportació nutritiva de l'aigua sense micro-filtrar és molt més gran que el de l'aigua micro-filtrada, però amb l'inconvenient de que s'ha de cuidar més la seva conservació. Mantenint-la a les fosques pot durar més d'un any.

Health aigua aigua de mar

Acompanyament al final de vida

T'acompanyo si tu o algú que estimes està en procès de final de vida o malaltia crònica.

Health