Offers Health

Osteopatia

La Osteopatia es una medicina manual y natural que trata al cuerpo de forma holistica, como un todo. Está indicado para cualquier dolor puntual o crónico. Las sesiones del BdT las realizo en el espacio comunitario de Can Batlló.

Health osteopatía Terapias naturales teràpies naturals masaje masajes

acroioga

Health ioga acroioga

quantum touch

Health quantum

Reiki

Health Reiki

Control de Tensión Arterial

Si necesita que le tomen la tensión, lo puedo hacer.

Health enfermera tensión salud

REFLEXOLOGIA PODAL

La REFLEXOLOGIA PODAL és una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de diferents punts dels peus mitjançant l'aplicació d'un massatge manual, tot fent pressió en àrees reflexes per produir efectes específics en altres parts del cos. També té efectes de teràpia preventiva. Alguns beneficis són: regular el funcionament dels òrgans del cos, alleujar dolors musculars, estimular la circulació sanguínia, enfortir el sistema immunològic, eliminar toxines, reduir l'estrès, equilibrar el metabolisme, actuar sobre processos inflamatoris...

Health salut massatge prevenció teràpies alternatives

FLORS DE BACH

Les FLORS DE BACH ens ajuden a transformar les actituds negatives en positives. Podem utilitzar-les per lluitar contra l'estrès, la depressió, l'ansietat, la impaciència, la por, la inseguretat, els traumes ... Es poden prendre soles o juntament amb altres tractaments. No tenen efectes secundaris. Aptes per a totes les edats: les poden prendre des dels nadons fins als ancians. Les flors de Bach restableixen l'equilibri emocional de la persona.

Health teràpies alternatives emocions natural

AURICULOPUNTURA

L’AURICULOPUNTURA és una pràctica mil•lenària que ajuda a augmentar les defenses i combatre el dolor a través de punts d'acupuntura a l'orella. També s'utilitza per: obesitat, tabaquisme, alcoholisme, cefalees, migranyes, trastorns digestius, problemes menstruals, angoixa i nerviosisme, insomni, ansietat i estrès, al•lèrgies, etc. Té efectes ràpids, profunds i duradors; tenint la capacitat de fer que el cos treballi com va ser dissenyat per fer-ho.

Health auriculopatia teràpies alternatives salut

DIETÈTICA I COMPATIBILITATS ALIMENTÀRIES

Et puc ajudar a COMBINAR bé els aliments i canviar els hàbits alimentaris per tal de millorar la teva salut, aprimar-te i tenir més energia.

Health alimentació dietètica

Ofereixo SCOBYs per fer KOMBUTXA (beguda probiòtica saludable)

La KOMBUTXA és un te fermentat que s'aconsegueix gràcies a l'acció d'una colònia de llevats i bacteris coneguda com a mare o SCOBY (Symbiotic Colony of Bacteria and Yeast) i sucre, i es deixa fermentar durant una o dues setmanes. BENEFICIS i PROPIETATS del te de KOMBUTXA: - Augmenta la nostra vitalitat i energia. - Potència el sistema immunològic. - Millora tot el procés digestiu, és un probiòtic. - Regula la flora intestinal i alleuja el restrenyiment. - Recomanat en cas d'artritis i gota. Alleuja el dolor de les articulacions. - Ajuda en els problemes respiratoris i en l'asma. - El cabell i les ungles creixen millor. - Potencia la funció pancreàtica. - Ajuda a eliminar toxines del cos, de manera que es recomana per millorar la salut i aprimar-se. - Potencia el rendiment dels esportistes. - Ajuda a eliminar el cruiximent. - Prevé la pèrdua de memòria. - Aplicat tòpicament a nivell extern és utilitzat per aclarir les taques de la pell i millora la seva finor. També alleuja les cremades provocades pel sol. - ... SI ALGÚ NO TÉ TEMPS PER FER-LA, JO OFEREIXO EL MEU TEMPS PER FER-N'HI. NOMÉS M'HO HA DE DEMANAR.

Health salut probiòtic

Acompañamiento y transporte

Si necesitas ir al médico, de compras o a un evento, te ofrezco mi compañía y vehículo

Health

Escolta de persones

Faig escolta de persones amb necessitat de parlar, passejant o a qualsevol altre indret.

Health escoltar

Reiki

Sessions de reiki, relaxació mitjantçant l'imposició de mans

Health teràpies alternatives reiki relaxació

Suport

Durant els anys que he treballat al servei d'oncologia, he pogut recollir un munt d'experiències i vivències, que desitjo puguin servir de suport a qui ho necessiti i poso al vostre abast.

Health

Acompanyar a caminar, per Sant Sadurní i entorn més proper, a pas pausat

Health

Cuidados en condiciones de esterilidad

Tengo experiencia cuidando a personas inmunosuprimidas y postransplantados de médula ósea. Desde cocinar en condiciones de higiene extrema, acompañar, jugar con cartas desinfectadas, realizar limpieza, etc. Cuento con todas las vacunas que se piden a cuidadoras en condiciones de inmunosupresión.

Health cuidados postransplante inmunosupresión

Et faig un pa ecològic d'espelta i sègol. Porcions de 400 gr.

Pa de farines ecològiques d'espelta blanca (80%) i de sègol (20%), amb llavors (rosella, lli, sèsam, pipes de gira-sol i pipes de carbassa) anous i pinyons. Tots els ingredients son ecològics. Fet amb massa mare, aigua de mar i molt d'amor. El preu per porció de 400 gr. dels ingredients és de 80 cèntims, més 15 minuts del Banc del Temps.

Health pa espelta aigua de mar

Garrafes de 5 o 8 litres d'aigua de mar

Garrafes de 5 o 8 litres d'aigua de mar sense micro-filtrar, recollides a les instal·lacions d'Aquamaris a Badalona. Preu per garrafa de 5 lit. 28 cèntims (gasolina) + 6 minuts del Banc del Temps. Preu per garrafa de 8 lit. 44 cèntims (gasolina) + 10 minuts del Banc del Temps. Aquest temps no inclou el transport a domicili, és per recollir-les a Moià. Recollides i guardades amb garrafes de vidre de 5 o 8 litres. Els embasos son retornables. Els de 5 litres a 10,20€ i els de 8 litres a 4,30€. L'aigua s'ha de guardar a les fosques. Aquesta aigua de mar és sense filtrar. Però... és millor filtrada, o sense filtrar? Cadascuna té els seus avantatges i els seus inconvenients. D'una banda l'aigua filtrada no conté microorganismes, per tant resulta molt difícil que es corrompi. D'altra banda l'aigua sense filtrar, en contenir milions de microorganismes (fins a un milió i 4.000 espècies diferents en un cm3), ens aporta minerals en estat orgànic, que són molt més assimilables per al nostre cos. A més, la ingesta d'aquests microorganismes també ens aporta vitamines, proteïnes, aminoàcids, lípids, etc. Per tant l'aportació nutritiva de l'aigua sense filtrar és molt més gran que el de l'aigua filtrada, però amb l'inconvenient de que s'ha de cuidar més la seva conservació. Mantenint-la a les fosques pot durar més d'un any.

Health aigua aigua de mar

QUIROMASSATGE

Et de gust un massatge? Doncs, si disposes de camilla o pots aconseguir un lloc amb camilla, ja pots comptar amb mi per oferir-te'l. Vaig formar-me en quiromassatge. El propòsit és que recuperis l' harmonia i serenor. Des d'aquest benestar puguis reconectar-te amb tu mateixa.

Health Massatge

Preteràpia; filosofia holística.

Sessions d'acompanyament holístic, útils tant per a l'autoconeixement, com per a l'anàlisi, comprensió i resolució de conflictes.

Health

Acompanyament en la Menstruació conscient (individual o grupal)

Et fa mal la menstruació? Vols utilitzar formes més respectuoses amb el mediambient? Més econòmiques també? Vols entendre el teu cos? Vols conèixer formes diferents de tenir cura de la teva menstruació i sexualitat? Has sentit a parlar sobre els arquetips de la menstruació? Et sents conectada amb la natura (o t'hi vols sentir més)? Vull aclarir que no sóc experta en el tema: sinó que m'interessa molt i he fet algún curs online i llegit bastant. Podem veure'ns (soles o en grup) i parlar-ne, et puc donar idees, claus i bibliografia per tal que puguis començar un nou camí més en sintonia amb el teu cos.

Health salut menstruació acompanyament teràpies alternatives assesorament

Comparto experiencia y consejos sobre celiaquía a personas recién diagnosticadas o interesadas en el tema
Group offer

Si alguien acaba de ser diagnosticado o anda un poco perdido, ofrezco contar mi experiencia para hacerle más fácil la adaptación. Me diagnosticaron esta enfermedad autoinmune en 2015. El único tratamiento, me dijeron, es la dieta estricta sin gluten. Parece sencillo, pero al principio surgen muchas dudas. La dificultad fue mayor dada mi condición de celíaca silente o asintomática. Tuve que leer mucho, preguntar mucho y equivocarme a veces. Hoy es pan comido (¡nunca mejor dicho!) y me gustaría allanar el camino a otras personas que se encuentren en esta situación.

Health salud alimentación dieta

Mindfulness (meditacion)

¡Hola! ¿Quieres aprender a meditar? ¿a descubrir quien eres? llevo un largo recorrido y te puedo ayudar ¿quieres conectar con tu parte de cielo? ¿con tu parte de tierra? ¿aprender Mindfulness? ¿recursos para el estres o para la ansiedad? ¿ o para el insomnio? o simplemente quieres meditar juntos/as. Si te puedo ayudar, yo encantada. Abrazo 😊♡♡♡ Iziar

Health

Terapia Gestalt

Gestalt, ademas de una filosofia de vida es una terapia experiencial, un metodo que utiliza una serie de herramientas para crear un espacio interior, asi poder ver lo que te separa de la salud psiquica y fisica. Te dare herramientas practicas para canalizar las emociones. Mi nombre es Iziar y encantada de acompañarte. Total discrecion.

Health

Tallers de Creixement personal i grupal
Group offer

Sovint tots i totes tenim l'experiència que algunes parts de les nostres biografies personals, familiars, socials, col·lectives o grupals, d'història recent o molt antiga han quedat bloquejats en el temps per manca de diàleg o perquè ens resultaven massa negatives o doloroses en el seu dia. Aquestes trobades busquen donar una via d'expressió i de recuperació emocional saludable personal i col·lectiva a partir d'uns temes que podem aportar entre tots des de l'actualitat més quotidiana. Cada dia de trobada en podem triar un tema d'entre tots els que es presentin. I entre tots hi posarem llum, comprensió i saviesa emocional que compartides poden ampliar i multiplicar el ressò d'una consciència positiva al nostre planeta.

Health biografies salut meditació teràpies alternatives acompanyament