Offers

Reiki mariel

Reiki amb la madre maria

Health

Péndulo hebreo

Es una técnica per netejar el cos i equilibrar el cos en sintonía amb la salud

Health

Neteja del nostre entorn

Aquest 5 de febrer... il·lusió i cooperació. Ens dones un cop de ma? Ens sentim molt il·lusionades amb la propera neteja ambiental, ja que hi participaran alumnes de l'Institut Piera. És una bona oportunitat per introduir aquesta jovenalla en l'intercanvi de favors i l'ecologia. Necessitem l'assistència nombrosa de personal del BdT, per logística i per fer pinya i encoratjar els ànims. Penseu a venir-hi. Com sempre, l'assistència serà recompensada en hores del BdT per gastar en el que vulgueu i amb la satisfacció d'ajudar a crear un futur més amable per a aquesta generació i les properes. Per qui ho vulgui, inclourem una activitat de connexió amb la Natura. Vindràs? Ens trobem al bar El Jardí de can Aguilera a les 9:30h

Health salut equilibri natural netegem el nostre entorn Aire lliure Natura ecologia passejada

Vida sana
Group offer

Faig tallers per ensenyar a millorar l'estil de vida i ajudar a crear bons hàbits.

Health salut hàbits benestar

Reiki

Et puc aplicar aquesta teràpia tan beneficiosa.

Health Reiki Teràpies alternatives energia salut natural

Massatges

Puc fer massatges relaxants i també reflexoteràpia.

Health massatges als peus reflexoteràpia fisioteràpia

Terapia i Arterapia Gestalt & Psicologia Cntemplativa Budista

A través de les eines que ens aporta la meditació per conèixer el funcionament de la nostra ment i la terapia Gestalt com a camí per anar tenint més consciencia del propi món intern i del món que ens envolta, ofereixo assesorament i quatre sessions d'introducció abans d'entrar en procés terapeùtic a tota aquella persona que senti la necessitat de sentir-se acompanyada en un procés emocional concret o que vulgui posar més llum sobre algún problema. També per aquelles persones que necessitin un acompanyament psicologic i emocional per estar travessar el moment vital en el que estan. Sessions presencials i online Per més informació: http://tat.artdetat.com/terapia-y-arterapia-gestalt/como-trabajo/

Health Psicologia terapeuta Terapies terapia Meditación "iniciación" meditació clases de meditación atencion plena terapiagestalt escoltaactiva meditacioterapia psicologiacontemplativa

Naturòpata

Suplementació amb medicina natural , suplementació esportiva per millorar el teu rendiment (més de 5 anys en el sector...). Si necessites una mica d'ajuda estaré encantada d' orientar-te una mica.

Health assessorament

Reflexologia Podal

T'ofereixo una sessió de reflexologia podal amb la que activarem els mecanismes d'autocuració i autoregulació del cos. Va especialment bé per l'estrès, insomni, regles irregulars i/o doloroses, migranyes, problemes digestius, dolors musculars d'origen tensional, artrosi, artritis. Si no estàs segur/a de si et pot anar bé per algun malestar o malaltia en concret, pregunta-m'ho :)

Health massatges terapèutics

Relaxació amb Bols Tibetans
Group offer

Els dimecres després del sopar de les llenties, ofereixo relaxació amb Bols Tibetans.

Health

Dimecres Sopar Llentilles de Mercat
Group offer

S ofereix Sopar a casa meva, cap cost, solo avisa el día de abans, les Teves costums alimentari@s, vega, etc,, I te espera la taula, ven posada en compañía, amb mi familia!! Recorda, Di ME CrEs, tenían un grupo de whasup,será a les 19h o 20h, Hi hauran concs y meditació Contacte per el grup https://chat.whatsapp.com/IU3BaqFTVenHxRQC6eCf2W

Health Horticultura ecològica costura

Estimulació cognitiva, taller de memòria, musicoteràpia, psicomotricitat

Health

Massatge Tailandès amb Oli

Massatge Tailandès amb oli de coco eco sessions d'hora i mitja. Com és? Es un massatge de cos complert que es realitza sense roba sobre un tatami i futó japones (matalàs) i utilitzant oli de coco bio, ecologic i sense aditius Durant el massatge es realitzen pasades llargues pel cos aprofundint en la musculatura, on utilitzo tant les mans com els davantbraços. També es realitzen presions de digitopuntura, movilitzacions i estiraments corporals. Aquest massatge, ademés de servir per treballar la musculatura, té un component neurosedant que facilita l'alliberament mental" procurant una sensació de benestar profunda. El massatge l'adapto a la constitució física i moment vital de la persona. Et pot beneficiar si... Sents molèsties o dolències musculars, d'espatlles, esquena, lumbars, cervicals... Et sents corporalment contracturat, realitzes moviments mecànics o pases molt de temps sentat per motius laborals Si realitzes treballs físics intensius. Necessites gaudir d'un moment de relaxació profund. Tens dificultats per dormir, ansietat, nerviosisme, etc... Problemes de circulació, cames cansades, estrenyiment, etc... Si tens interès, truca'm o envia'm un whataspp i t'informo amb més detall o busquem aquest moment. Contribució. Demano una contribució de 2€ per el cost de l'oli que s'utilitza durant el massatge. Una abraçada!

Health massatge masaje Terapia cuerpo

Massatge Tailandès Tradicional

Massatge Tailandès Tradicional Ofereixo Massatge Tailandès Tradicional i Terapèutic en sessions d'hora i mitja. Com és? Es un massatge de cos complert que es realitza amb el receptor amb roba còmode que li permeti la mobilitat corporal sobre un tatami i futó (matalàs japonés). El massatge consta de tota una serie de presions palmars, digitopuntura, movilitzacions i estiraments corporals que incideixen beneficiosament en tots els aspectes de la persona: corporal, emocional i mentalment. El massatge l'adapto a la constitució física i moment vital de la persona. Et pot beneficiar si... Sents molèsties o dolències musculars, d'espatlles, esquena, lumbars, cervicals... Et sents corporalment contracturat, realitzes moviments mecànics o pases molt de temps sentat per motius laborals Si realitzes treballs físics intensius. Podeu mirar en el següent enllaç els beneficis del massatge: Si tens interès, truca'm o envia'm un whataspp i t'informo amb més detall o busquem aquest moment. Una abraçada!

Health massatge masaje cuerpo

Quiromassatge

Estic fent un curs de quiromassatge i m'agradaria practicar! Faig massatge d'esquena i també de cames i braços. Us espero amb les mans obertes =)

Health Quiromassatge Massatge

REFLEXOLOGIA DE LOS PIES

En nuestros pies se refleja todo nuestro organismo y además a través de ellos nos conectamos con la tierra. Con la reflexologia podal se trabaja todo el sistema inmunologico, la circulación y todos los órganos. Te animo a que lo conozcas y lo experimentes. Tratamiento a domicilio. Solamente en Madrid.

Health Reflexologia podal Reflexologi

MASAJE CRANEAL CERVICAL

Masaje suave en la cabeza para ayudar al riego sanguíneo a llegar a todo el organismo. Adecuado para dolores de cabeza, cefaleas, dolor en cervicales. Tratamiento a domicilio. Solamente en Madrid.

Health Masaje Masaje craneal Cervical

juegos mexicanos

Health

Feng shui

Casa sana

Health terapeutico cuidados

Masajes de relax y reconexión

Son masajes enfocados a la relajación del cuerpo y calmar la mente, es una mezcla de Reiki y limpieza del campo energético.

Health

Dióxido de cloro

Puedo preparar CDS y compartir informaciones de uso

Health

dibujos energéticos/dibujos curativos

Ofrezco retratos personalizados, también de mascotas, con la intención de ayudar en la superación de algún contratiempo o tema personal. Tras realizar el dibujo, este será informado con símbolos, palabras, números, colores, visible o no visible. Se basa en la terapia cuántica y vibracional. También puedo realizar un retrato sin más. Este es mi blog https://dibujoscurativos.blogspot.com/ En casi cada página hay un ejemplo de dibujo.

Health retratos terapias alternativas arte dibujo

Granos de kefir

Son de leche. Siempre me sobran y siempre me sobrarán. Claramente los regalo.

Health comida

Yoga y Sonidos Conscientes

Ofrezco sesiones de yoga y sonidos conscientes. Con los sonidos llevamos la vibración al cuerpo y junto a las asanas y mudras, hacemos que se potencien los beneficios entre sí con el con el objetivo de transformar la materia, creando vibraciones que nos nutren de energía. Una manera diferente de hacer yoga, con plena consciencia en la respiración desplegando así toda la LUZ que somos.

Health bien estar trabajo energético respirar actividad física

Reflexologia podal facial ( punts sanadors)

Health