Offers

Acompanyament en la Menstruació conscient (individual o grupal)

Per a famílies, sobretot nens i nenes (també familiars que no siguin del banc del temps) Et fa mal la menstruació? Vols utilitzar formes més respectuoses amb el mediambient? Més econòmiques també? Vols entendre el teu cos? Vols conèixer formes diferents de tenir cura de la teva menstruació i sexualitat? Has sentit a parlar sobre els arquetips de la menstruació? Et sents conectada amb la natura (o t'hi vols sentir més)? Vull aclarir que no sóc experta en el tema: sinó que m'interessa molt i he fet algún curs online i llegit bastant. Podem veure'ns (soles o en grup) i parlar-ne, et puc donar idees, claus i bibliografia per tal que puguis començar un nou camí més en sintonia amb el teu cos.

Health acompanyament teràpia assessorament salut

Garrafes de 5 litros d 'aigua de mar

Ofereixo aigua de Mar, portada de la Fundació Aqua Maris. El valor de les garrafes es: dos garrafes de 5 litros - Equival a 1h dos garrafes de 5 litros - Equival a 5 eurs.

Health salut

Faig un tahin ecològic deliciós !!!

Health crudivegana

Cuinar
Group offer

Us ofereixo cuinar per emportar-vos-ho a casa vostra. Cuina vegetariana i crudivegana. Previ avís per telèfon o correu electrònic :emiliacarbones@gmail.com Us agradarà!! 😋😋 Mmmmmmm 😉

Health crudivegana vegetariana cuina

Massatge aiurvèdic

Health Massatges

Tallers de meditació i de medicines alternatives
Group offer

Tallers de meditació, medicines alternatives i propietats curatives d'olis i minerals.

Health meditació relaxació

Reiki Xamànic

Sanació amb les mans, reiki xamànic. Voldria posar paraules al que faig i l’únic que puc dir és que a través de posar les mans i conectar amb el que percebo, puc ajudar a desbloquejar dolors físics, estats emocionals, i més enllà. Sempre seré molt respectuosa i sincera amb tu.

Health salut teràpies alternatives reiki

Faig formatge fresc. Mmmmmmm😋😋. També us cuino altres plats previ acord per via telefònica.

Gent, sóc vegetariana des de fa quaranta anys. Faig formatge, patés, i cuino plats. Us cuino amb tooot el meu "amor" 💜 Sempre previ acord per via telefònica o vía e-mail emiliacarbones@gmail.com . Tel:641368303 GRÀCIES!!!

Health cuina vegetariana formatge

Acupuntura para la salud

La Acupuntura es una técnica usada en la medicina tradicional china. A partir de un diagnóstico especializado se insertan finísimas agujas en puntos concretos de los llamados meridianos o canales energéticos, para mejorar el campo magnético de los mismos y restablecer la salud tanto del cuerpo como de la mente y el alma.

Health terapeutico cuidados

Massatge Tailandès

Ofereixo Massatge Tailandès Tradicional i Terapèutic en sessions d'una hora o hora i mitja. El Massatge Tailandés es l'unica terapia corporal que forma part del Patrimoni Mundial de la Unesco. Es un massatge que es realitza amb el receptor amb roba còmode que li permeti la mobilitat corporal sobre un tatami i futó (matalàs japonés). Aquest massatge incideix beneficiosament en tots els aspectes de la persona: corporal, emocional i mental. El massatge l'adapto a la constitució física i moment vital de la persona. Si tens interès, truca'm i t'informo amb més detall. Una abraçada!

Health massatge masaje cuerpo

Talleres reducción estrés

Taller para aprender a identificar lo que te estresa y qué puedes hacer para reducirlo con coaching wingwave. Un método alemán, patentado y con más de 20 años de historia, conocido como 'stress buster' (destructor de estrés).

Health autoconeixement coach salut relaxació autoestima Salud

Berenars amb el llibre de "Mujeres que corren con los lobos""
Group offer

En aquests tallers llegim, analitzem i compartim les nostres reflexions sobre uns dels contes del llibre de Clarissa Pinkola Estés. El conte següent serà "la mujer esqueleto" que va just després de "Manawe" Ens farem algunes preguntes sobre la naturalesa de la vida muerte vida que trata aquest compte. Tot això amb un berenar. El lloc us ho dic aviat. Podrà ser al aire lliure, depenen el temps, a casa meva o algun lloc que estic valorant. Serà el dia 1 d'octubre de 17 a 19:30hs. Cost per usuàries del Banc del Temps: 1h15min" Us esperem

Health tiempo para ti Contes autoconeixement compartir disfrutar

DIETÈTICA I COMPATIBILITATS ALIMENTÀRIES

Et puc ajudar a COMBINAR bé els aliments per tal de millorar la teva digestió, aprimar-te i tenir més energia. M'ofereixo a acompanyar-te a fer un canvi d'hàbits alimentaris perquè puguis trobar-te millor. També et puc aportar receptes ben combinades per confeccionar un menú saludable i al teu gust.

Health alimentació nutrició dietètica salut acompanyament

Osteopatia

La Osteopatia es una medicina manual y natural que trata el cuerpo de forma holistica, como un todo. Buscamos el origen del dolor con nuestras manos y lo corregimos. Está indicado para cualquier dolor, ya sea puntual o crónico. Las sesiones del BdT las realizo en el espacio comunitario de Can Batlló. Os ofrezco 3 sesiones a través del BDT

Health osteopatía Terapias naturales teràpies naturals masaje masajes

Posturologia

La Posturologia es una ciencia que estudia la postura y el posicionamiento de la persona en el mundo. Estudia los captores posturales como son ojos, pies, el órgano de la piel, el sistema estomatognático y el vestibular para luego así poder reeducarlos. Va muy bien para todo tipo de dolencias, pero especialmente para los dolores crónicos e inespecíficos. Las sesiones del BdT las realizo en el espacio comunitario de Can Batlló. Os ofrezco tres sesiones a través del BDT.

Health posturología Terapias naturales teràpies naturals posturologia

Formació Reiki Iniciació o Sessions Individuals de Reiki

Health salut teràpies alternatives relaxació

Massatges Terapèutics Integrals

Massatge descontracturant o relaxant

Health massatges salut teràpia

Tallers de Biodansa (iniciació, intermedi i aprofundiment)
Group offer

La Biodansa és un sistema de creixement personal on, mitjançant la música, l'expressió de les emocions i la trobada grupal ens connectem amb un mateix i amb els altres, millorant així la nostra qualitat de vida.

Health dansa expressió corporal teràpia

Energies

Health

Acompanyament de persones

Health

Servicios terapeuticos

Reiki, terapia regresiva, registros akasicos.

Health Reiki

Garrafes de 5 o 8 litres d'aigua de mar

Garrafes de 5 o 8 litres d'aigua de mar sense micro-filtrar, recollides a les instal·lacions d'Aquamaris a Badalona. Collita del 6/7/2021. Preu per garrafa de 5 lit. 40 cèntims (gasolina) + 16 minuts del Banc del Temps. Preu per garrafa de 8 lit. 64 cèntims (gasolina) + 26 minuts del Banc del Temps. Aquest temps no inclou el transport a domicili, és per recollir-les a Moià. Recollides i guardades protegides de la llum amb garrafes de vidre de 5 o 8 litres. Els envasos son retornables. Els de 5 litres a 10,20€ i els de 8 litres a 4,30€. Per evitar que es faci verdet, l'aigua s'ha de guardar a les fosques. Aquesta aigua de mar és sense micro-filtrar. Però... és millor micro-filtrada, o sense micro-filtrar? Cadascuna té els seus avantatges i els seus inconvenients. D'una banda l'aigua micro-filtrada no conté microorganismes, per tant resulta molt difícil que es corrompi. D'altra banda l'aigua sense micro-filtrar, en contenir milions de microorganismes (fins a un milió i 4.000 espècies diferents en un cm3), ens aporta minerals en estat orgànic, que són molt més assimilables per al nostre cos. A més, la ingesta d'aquests microorganismes també ens aporta vitamines, proteïnes, aminoàcids, lípids, etc. Per tant l'aportació nutritiva de l'aigua sense micro-filtrar és molt més gran que el de l'aigua micro-filtrada, però s'ha de tenir cura amb la seva conservació. Mantenint-la a les fosques pot durar més d'un any.

Health alimentació

Organizar medicinas

Organización de pastilleros para tomar las medicinas

Health Salud

Fisioterapia activa

Evaluación y creación de programa de Ejercicio Terapéutico y/o preventivo personalizado: pilates, acuaterapia, readaptación de lesiones, patologías de columna vertebral (discopatías, escoliosis, artrosis, post-quirúrgicos), para poblaciones especiales ( personas mayores, con patología cardiovascular o pulmonar, diabetes, osteoporosis, enfermedades neurológicas etc. 1º sesión de evaluación del paciente: 1 hora 2º creación del programa terapéutico (trabajo en casa): 1 hora 3º sesión con el paciente de control de ejecución del programa: 1 hora

Health terapeutico actividad física salud ejercicio fisioterapia

Cuidado de la salud.

Orientación en cuidados de la salud, particularmente en cuidados de la gestación, del recién nacido y orientación en lactancia materna. Gestión y acompañamiento en el acceso a servicios de salud.

Health