Offers Lessons

conversa de francés

Vols practicar el francès. Podem quedar per parlar

Lessons idiomes francès

Catala
Group offer

Taller d'ortografia del catala

Lessons

Taller de Rumba Catalana i Flamenc i... (Divendres 31 de gener de 15h a 16:15h al centre Cívic El Palmàs a Sant Joan de les Abadesses) (Properament a altres localitats)
Group offer

Taller es realitzarà el proper Divendres 31 de gener de 15h a 16:15h al centre Cívic El Palmàs a Sant Joan de les Abadesses (properament a Ripoll i Campdevànol): Familiarització del nostre cos amb aquests tipus de música d'una manera casi intuitiva. Penseu que tothom pot ballar el que es proposi. No es tracta d'aprendre passes de ball com si fossin matemàtiques. Es tracta de familiaritzar-nos amb uns ritmes específics i anar conectant casi sense adonar-nos en. Sense pensar i amb una mica d'acompanyament, qualsevol pot fer-ho. Us convidem a provar-ho. Serà divertit ;) Heu de trucar per reservar al telèfon 678661858 o enviar un correu a hola@anarfentbdt.cat

Lessons Dansa ball musica rumba taller

Taller de Rumba Catalana i Flamenc i... (Divendres 7 de febrer de 15h a 16:15h al Casal Cívic La Devesa del Plà de Ripoll)
Group offer

Taller es realitzarà el proper Divendres 7 de febrer de 15h a 16:15h al Casal Cívic La Devesa del Plà de Ripoll: Familiarització del nostre cos amb aquests tipus de música d'una manera casi intuitiva. Penseu que tothom pot ballar el que es proposi. No es tracta d'aprendre passes de ball com si fossin matemàtiques. Es tracta de familiaritzar-nos amb uns ritmes específics i anar conectant casi sense adonar-nos en. Sense pensar i amb una mica d'acompanyament, qualsevol pot fer-ho. Us convidem a provar-ho. Serà divertit ;) Heu de trucar per reservar al telèfon 678661858 o enviar un correu a hola@anarfentbdt.cat

Lessons Dansa ball musica flamenc rumba folklore

Taller de Rumba Catalana i Flamenc i... (Divendres 21 de febrer de 15h a 16:15h al Centre Cívic de Campdevànol)
Group offer

Taller que es realitzarà Divendres 21 de febrer de 15h a 16:15h al Centre Cívic de Campdevànol: Familiarització del nostre cos amb aquests tipus de música d'una manera casi intuitiva. Penseu que tothom pot ballar el que es proposi. No es tracta d'aprendre passes de ball com si fossin matemàtiques. Es tracta de familiaritzar-nos amb uns ritmes específics i anar conectant casi sense adonar-nos en. Sense pensar i amb una mica d'acompanyament, qualsevol pot fer-ho. Us convidem a provar-ho. Serà divertit ;) Heu de trucar per reservar al telèfon 678661858 o enviar un correu a hola@anarfentbdt.cat

Lessons Dansa ball musica flamenc rumba folklore

Taller "Mou-te i expressa't" (Can Carner, 18/01/2020)

Lessons dansa meditació

M'ofereixo a ensenyar anglès o rus a canvi d'aprendre espanyol

Sóc una noia russa que estic a Vic dins un Programa de voluntariat europeu amb l'Associació Sant Tomàs fins el mes d'agost. M'ofereixo a ensenyar rus o anglès a canvi d'aprendre l'espanyol, encara no parlo massa el català. Podria ser conversa, gramàtica, intercanvi d'aspectes culturals, el què convingui. També m'interessa conèixer gent nova. Actualment estic fent el voluntariat amb un grup de persones al Centre Cívic Santa Anna. M'aniria bé fer l'intercanvi dins la franja horària de 9 a 17h.

Lessons cultura tertúlia idiomes traducció llengua amistat conversar ensenyar

Classes particulares

tecnològica

Lessons Classes tecnologia

Classes particulares

física

Lessons classes fisica

Classes particulares

matemàtiques

Lessons classes matematiques

Clases de ganchillo y media.

Lessons

T'ensenyo a fer funcionar la Thermomix TM 31.

Lessons

Iniciació a la pintura

Lessons

ensenyar a fer punt Mallorquí

Faig punt Mallorquí i t'ensenyo a fer-ne

Lessons costura cosir

Tallers de restauració d'antiguitats.

T'ajudo a donar una nova vida als teus objectes antics.

Lessons arranjaments mobles antics antiguitats renovar

Reforç de matemàtiques i física

Sóc enginyer informàtic i podría donar classes de reforç de matemàtiques i física, sempre i quan la persona pugui entendre la meva dicció, doncs pateixo disàrtria per la meva discapacitat.

Lessons classes reforç matemàtiques física

Clases o asesorías de edición en software libre

Compartir lo que sé sobre editar libros, folletos, imágenes, hacer portadas, etc. De desearlo podríamos hacer un libro de inicio a fin y enseñar a encuadernar.

Lessons edición softwarelibre encuadernación

Clases/Conversación en Inglés

Puedo ayudarte con clases de inglés, cuento con materiales y libros.

Lessons inglés clases

practica ingles
Group offer

hablo ingles fluido, y puedo hacer practicas conversacionales o escritas

Lessons ingles

Coixins, bosses i necessers a mida

Vols un coixí, necesser o bossa d'unes mides específiques? Te'l faig o t'ajudo a fer-lo. Pots portar una roba que t'agradi o bé triar entre les diferents robes estampades que tinc.

Lessons costura cosir regals materials reciclats

Astrologia
Group offer

Ofereixo tallers d iniciació a l astrologia.

Lessons classes

Conversa en català

Lessons

A Redeira → Curso de WordPress - Iniciación
Group offer

Juan Hernando desenvolveu 3 obradoiros para crear unha web en WordPress. Aquí vos deixamos alguns dos contidos dos obradoiros celebrados no ano 2019: Taller 1. ¿Que necesito para ter a miña web? ¿Como instalar WordPress? ¿Como configuralo? Veremos que é e que non é WordPress e o proxecto WordPress.org. Aprenderemos as diferentes maneiras de descargar o famoso xestor de contidos e instalalo para ter a nosa propia páxina web. Veremos tamén a configuración e axustes básicos para comezar a funcionar con el e resolveremos as dúbidas que xurdan → https://aredeira.gal/taller/WP1.pdf Taller 2. ¿Como modificar o aspecto da miña web en WordPress? Temas, editores, maquetadores... Xa temos o noso WordPress instalado… pero queremos que se vexa distinto. Que opcións temos? Que é un tema premium? E un tema fillo? Por que non se parecen aos seus demos? Podo colocar as cousas ao meu gusto? Menús, widgets, Gutenberg… que é todo isto? Aprenderemos como modificar os estilos da nosa web para que quede o máis parecido posible á páxina que sempre soñamos → https://aredeira.gal/taller/WP2.pdf Taller 3. Como engadir funcionalidade a WordPress? O mundo dos plugins. Que é un plugin? Cantos plugins son demasiados? Como elixir o plugin perfecto para o que necesito? Que me recomendas para facer X co meu WordPress? Todas estas preguntas e moitas máis terán resposta neste obradoiro. Probaremos algúns dos plugins máis populares e coñeceremos que funcionalidades pódense engadir a WordPress de maneira fácil e gratuíta → https://aredeira.gal/taller/WP3.pdf

Lessons WordPress tecnología formación

coneixement d'aquaris

Lessons aquaris

ajudar a parlar català

Lessons català