Offers

Acompanyament a gent gran

Companionship acompanyament

anar en bici / patinet electric juntis Badalona-Montgat

Tinc una bici que no estic utilitzant molt i es per que em fa mandra, pero crec que sortir des de Badalona cap a Montgat per la tarda podria ser molt agradable. Aixi que proposo si algu vol venir amb mi, amb la seva bici o li puc prestar el meu patinet electric (o la bici, i puc anar jo en patinet), aixi podriam aprofitar de la frescor de la tarda. Seria una activitat on es fara transferencia mutua de temps.: si sortim 1 hora, jo et transfereixo 1 hora, i tu a mi tambe, aixi queda registrada la interaccio, encara que la suma al final seria 0.

Companionship bici bici bicicleta passejar acompanyament

Acompanyament

Fer una mica de companyia a persones que ho necessitin, o sortir a passejar, comprar, anar al metge,,,,

Companionship Acompanyament

Canguro y lectura

Puedo acompañar niñxs... me gusta una edad para poder compartir y explicar cuentos. También me ofrezco para leer a adultos y menores en momentos que por cuestiones personales no pueden hacerlo.

Companionship acompanyament canguro

Acompanyaments a la piscina pública de la Devesa a persones sense llar

Dins el projecte "persones sense llar", Creu Roja a Girona realitza sortides a la piscina municipal de la Devesa. Aquestes sortides es realitzen els dimecres a la tarda i sempre es va acompanyat d'una persona voluntària de Creu Roja. Es tracta d'acompanyar a un grup d'homes que estan en situació sense llarisme i que prèviament han passat el procés de selecció per a beneficiar-se de les tardes de dimecres a la piscina municipal. L'activitat dura dues hores (de 16h a 18h).

Companionship

Formació inicial conducció de vehicles elèctrics de Som Mobilitat

SOM MOBILITAT www.sommobilitat.coop (cooperativa sense ànim de lucre) ofereix un servei de lloguer de cotxes elèctrics. Si necessites una formació inicial, puc ajudar-t'hi. Per a que perdis la por i vegis que és molt fàcil i va molt bé.

Companionship Mobilitat

Passejar gossos

Tengo variedad de dedicaciones, sin embargo lo que me gusta es relacionarme con los animales y pasear perros me libera.

Companionship

Relaxation/meditation Kaitaia area

If you would like to learn techniques for relaxation and/or how to meditate, I can provide one to one teaching. 

Companionship Companionship Health & Wellbeing Home Visits Yoga / Meditation

Compres i acompanyament

M'ofereixo per fer-te les compres o acompanyar-te a fer-les. Així com si necessites que t'acompanyi al metge, dentista, altres compres...

Companionship

Pasear perros

Companionship

Caminades orquídies
Group offer

Passejades pel Moianès per conèixer, diferenciar i conscienciar sobre les orquídies del Moianès. Tant per grups com per particulars.

Companionship caminades orquídies aprendre

Compartir viatges a Vic des de l'Estany.

Vaig i torno cada dia amb el meu cotxe de l'Estany a Vic. Contacteu amb Josep Anton Gaspar (usuari 77, mòbil 609 955 879).

Companionship cotxe acompanyament

Conversa en anglès

Fa uns anys vaig viure com a estudiant d'intercanvi per nou mesos als Estats Units estudiant el highschool pel que ofereixo fer conversa en anglès

Companionship conversacion

Escolta Activa: xerrem del que necessitis!

A vegades només expressar-nos amb algú que ens escolta, soluciona la meitat dels nostres problemes o un possible mal dia! Sóc una persona molt empàtica, una veïna més que no pot evitar sociabilitzar i, a més, escoltar a qui ho necessiti. Voleu fer un cafè? Debatre algún tema? Desconnectar una estona amb algú a un banc a la fresca? Pregunteu-me! :)

Companionship conversa

Pasear Perros

Pasear Mascotas

Companionship mascotes

Fer acompanyaments a persones grans

Companionship acompanyament gent gran

Ofimatica (Word, Excell, Power Point) de ordenador y online. Correo (email). Drive, Notion etc

Tienes dificultad usando programas de ofimática, Email, Nubes (Drive o Dropbox), gestores de tareas (Notion, Asana, Trello, etc) Programas de imagen gratuitos, entre otros. Ofrezco horas sueltas

Companionship ofimatica programas

Gestión de micro-empresa

Eres emprendedor que comienza o lleva menos de 3 años. Te asesoro siguiendo el sistema micro-empresa (SIME), para llevar el orden de todas las áreas de tu empresa, para que puedas sistematizarlo. De esa forma reduces tus errores y los trabajadores sabrán qué hacer en cada momento. También te enseñaré un sistema de códigos para llevar ordenados tus documentos físicos y los del ordenador. Tengo 21 años de empresario, llevando mi propia empresa con 8 trabajadores, que luego vendí.

Companionship empresa emprendedor microempresa

Uso de inteligencia artificial a nivel usuario

Te ofrezco una hora de mi tiempo en la que sabrás usar a nivel básico la inteligencia artificial ChatGPT u otras para aplicarlo en tu vida o a nivel laboral básico

Companionship AI IA Inteligencia artificial

Página Web

Te ofrezco periodos de una hora par ayudarte a crear tu página web o a mejorarla. La podemos realizar con Wix o con Wordpress. Busqueda de dominio Se puede poner tienda on-line. Blog. Gestión de correo electrónico

Companionship informatica web página web blog

Coach de Habitos y habilidades

-Te ofrezco una hora de mi tiempo a enseñarte a seleccionar que habilidad o hábito es más importante para ti según tus valores. -Te ayudaré a que le asignes un hueco en tu vida y que lo practiques con regularidad. -Registro en una aplicación y motivación a seguir practicandola hasta conseguir tu objetivo.

Companionship coaching habitos habilidades desarrollo personal Práctica Integral

treure a passejar a mascotes

Companionship mascotas

Suport a gent gran, amb dificultat de mobilitat i/o discapacitat

Companionship acompanyament gent gran discapacitat

Acompanyament a mascotes, nens i gent gran

Companionship

Suport a gent gran o discapacitats

Companionship acompanyament discapacitat gent gran