Offers

Consum conscient, el nostre granet de sorra per al canvi

Per a frenar el canvi climàtic i guanyar quotes de sobirania (alimentària, tecnològica, econòmica, etc.) cal fer un consum conscient. Hi ha moltíssimes alternatives a les multinacionals de l'IBEX35 Endesa, Iberdrola, Movistar, Orange; a la banca armada BBVA, Caixabank i BSabadell; a Windows, Google, Facebook, Whatsapp i fins als supermercats, on gairebé tot duu plàstic, que acaba eixamplant les illes de deixalles plàstiques del Pacífic. :: Puc acompanyar-te en el canvi cap a proveïdors cooperatius o de proximitat, com Som Energia, Catllum-Catgas, Som Connexió o Vera, Fiare Banca Popolare Etica (compte corrent i estalvi ètic), Coop57 o OikoCredit (estalvi ètic cooperatiu); fer servir programari lliure en funció del que necessitis; trobar solucions per a moure's de manera sostenible, com Som Mobilitat, transport públic o BlaBlaCar; minimitzar deixalles, comprant a botigues on es ven en orri (a granel), com Mengem Osona (de proximitat), Arrels i altres botigues detectades per Residu Zero Osona. Canviant el nostre consum, un altre món és possible!

Consulting consum subministraments consciència sobirania

Màrqueting online

Puc ajudar-te amb crear i/o optimitzar la teva presència a la teva pàgina web, i/o en Facebook, LinkedIn, Instagram i compartir coneixements sobre com donar-te més visibilitat online per arribar a més gent (paraules clau, SEO, publicitat). Treballo com a traductora i tinc experiència amb el màrqueting online.

Consulting marqueting publicitat xarxes xarxessocials instagram facebook linkedin paginaweb seo

Assessorament sobre escriptura

Ofereixo assessorament sobre escriptura creativa, memòries familiars, poemes, etc. en trobades d'una hora de duració.

Consulting escriptura

Consultes privades de genealogia

Ofereixo assessorament personalitzat per fer cerques genealògiques en trobades d'una hora de duració.

Consulting genealogia

TALLER: PRIMERES PASSES EN LA CERCA GENEALÒGICA
Group offer

En aquest taller de dues hores es donaran a conèixer les fonts bàsiques de la investigació genealògica i s’orientarà als assistents que vulguin començar la seva investigació familiar. Parlarem de: -Memòria oral i documentació familiar. -Webs i Bases de dades on trobar informació. -Webs per fer l'arbre genealògic. -La importància d’organitzar bé de la informació. -Visites personals i consultes en línia a: Registre Civil, Arxius Parroquials, , Militars, Memòria històrica, Hemeroteques, etc. Duració: 2 hores

Consulting genealogia

Correction d'écrits

Ayant une expérience dans la correction d'écrits universitaires (mémoires, thèses) et de livres, je peux corriger vos écrits.

Consulting

Solucions informàtiques

Solucions informàtiques de Microsoft: Windows, Office. També Photoshop i altres aplicacions i configuracions de l'ordinador. Comptes d'Instagram o canals de Youtube i altres plataformes de les xarxes.

Consulting informàtica windows programes aplicacions

Apprentissage de la boulangerie au levain naturel

Passionné de boulangerie au levain naturel depuis plusieurs années, je peux donner des conseils ou initier ceux qui le souhaitent à la boulangerie au levain.

Consulting alimentation fermentation

Català / Catalán / Catalan

Apendre i/o practicar; sobretot conversar, però també suport teòric. Aprender y/o practicar; sobretodo conversar, pero también soporte teórico. Learn and/or practice; mostly to chat, but also theoric support.

Consulting tandem català catalán catalan llengües idiomes lenguas lenguages

Espanyol / Español / Spanish

Apendre i/o practicar; sobretot conversar, però també suport teòric. Aprender y/o practicar; sobretodo conversar, pero también soporte teórico. Learn and/or practice; mostly to chat, but also theoric support.

Consulting tandem llengües idiomes lenguas lenguages espanyol español castellà castellano spanish

Anglès / Inglés / English

Apendre i/o practicar; sobretot conversar, però també suport teòric. Aprender y/o practicar; sobretodo conversar, pero también soporte teórico. Learn and/or practice; mostly to chat, but also theoric support.

Consulting idiomes anglès inglés english tandem llengües lenguas

Informática

Consulting Informática

Assessorament joguines sexuals + joguina de regal

Soc educadori sexual, he fet tallers per persones de diferents edats, i paral·lelament m'he dedicat al tupersex. Ara tens l'oportunitat de fer un 2x1 Quedem, et presento o resolc dubtes sobre joguines sexuals que tinguis, que vulguis comprar o que vulguis regalar. T'explico les mil maneres d'usar-les amb el teu propi cos o amb el d'una altra persona. A mes a mes per una hora mes de temps et pots emportar la joguina que vulguis de la meva maleta de tupersex, tu tries. Es una trobada en un clima de confiança i confidencial del que s'hi comparteixi IMPORTANT: soc educadori, no terapeuta ni sexologui. Si creus que pots necessitar aquest tipus d'acompanyament acudeix a uni professional del sector, te'n puc recomanar si ho necessites.

Consulting sexualitat

Assessorament i taller pràctic de llenguatge inclusiu no-binàri

Podràs aprendre a fer ús del català en neutre, entendre el perquè es necessari i utilizar-lo mica en mica en el teu dia a dia com una opció perfecta per quan coneixes algu, per parlar d'un grup de gent en general i sobretot també per respectar més a les persones trans no binàries que en fem ús. Oferta individual o grupal. Com en els boscos que no hi ha només dues espècies, en els humans, no hi ha només home o dona.

Consulting llengua català

Adiestramiento canino

Ofrezco ayuda en adiestramiento canino. Me formé en la Reial Societat Canina de Catalunya en Ensinistrament en obediència canina y he ido aprendiendo con el tiempo otras formas de afrontar la educación de un perro. Si necesitas mi ayuda, no dudes en ponerte en contacto conmigo.

Consulting canino caní obediència obediencia adiestramiento educación perro gos

Interiorisme/Disseny d´interiors

Assessorament. Criteris bàsics per l´arranjament d´un espai i efectes del color.

Consulting Arquitectura / Interiorisme

Organizar y estructurar agenda o projectos

Puedo ayudarte en la organización y también acompañar el desarrollo

Consulting Temes laborals

charlas pedagógicas
Group offer

Consulting

Técnicas de autoestima

AMA Y HAZ LO QUE QUIERAS. La vida es un continuo aprendizaje, siempre tenemos dos maneras de superar nuestras pruebas, desde el amor o desde el miedo. Una de las formas que utilizo para potenciar tu autoestima es a través de mensajes de los ángeles, te ayudan a través de su luz y amor a sanar y mejorar las relaciones, la salud, la carrera profesional y la familia. Atrévete a vivir una vida con plena conciencia, te mereces todo lo mejor.

Consulting autoestima

Evaluación Sostenible

Te doy mi opinión (feedback) respecto a tu emprendimiento, desde un punto de vista ambiental y social. Me enfoco en tus puntos de mejora.

Consulting retroalimentación sostenibilidad emprendimiento

Asesoría básica IG
Group offer

Te ayudo a mejorar tu presentación de IG, idealmente lo podemos hacer en grupo

Consulting IG asesoría mejora de feed

Taller Encuentra tu Propósito
Group offer

Te ayudo a comenzar la búsqueda de tu propósito a través de un método enfocado en el Ikigai El Ikigai se caracteriza por ser una fórmula japonesa que permite encontrar el propósito de felicidad de quién lo emplea. En otras palabras, el Ikigai es la razón de ser de cada persona, su motivación en la vida, el objetivo vital propio de cada individuo o la razón de ser. Este objetivo es lo que le impulsa a continuar cada día con optimismo, siendo consciente de qué lugar ocupa y hacia dónde debería llegar.

Consulting taller proposito ikigai crecimiento personal autoconocimiento

Receptes de cuina

Explicar receptes de cuina.

Consulting cuina

Consultes d'informàtica en general, com Zoom, Word, Excel, etc.

M'ofereixo per ajudar en problemes d'aplicacions informàtiques i en assessorament del món tecnològic en general. Tinc la meva pròpia empresa de programació i comercialització de solucions per empreses, i també assessoro per la transformació digital. Estic força involucrat en la revolució que ja està aquí de la Intel·ligència Artificial.

Consulting informàtica programari intel·ligència artificial indústria 4.0 control de producció

Vols crear un event? T'ajudo!

M'agrada molt planejar i crear events personalitzats. He planejat una boda informal, molts cumples sorpresa, un comiat de soltera i, fins i tot, un taller professional internacional de 3 dies. M'encanta l'organització i planificació d'events, i et puc ajudar en el teu!

Consulting Organitzar events