Offers

RECORDATORI CLASSES D'INICIACIÓ A LA GUITARRAA

Bon dia. Recordeu que encara segueix en marxa el curset D'INICIACIÓ A LA GUITARRA (Acords,ritmes,arpegis i moltes cançons).Ara en format de classes particulars.horaris a convenir.Interessats truqueu al Josep.tf.606605478.

Leisure

SALUT
Group offer

YOGA, RELAXACIO, ENSENYAR COSTURA, REIKI

Health classe

Conversa en francès

Lessons idiomes francès

Classes de Word, Excel, PowerPoint

Si necessites assessorament per fer alguna tasca amb algun d'aquests programes informàtics Word, Excel, PowerPoint, no dubtis en contactar-me i miraré d'ajudar-te.

Lessons classe assessorament explicació informàtica word excel powerpoint programa

Lectura Registros Akashicos

Hola. Hasta el 13 de febrero hago lecturas a distancia Online, sin coste. Si te interesa, llámame o mesaje por Telegram. Akasha es la biblioteca cósmica, donde no hay tiempo ni espacio y donde está guardada toda la información de todas las Almas para nuestra evolución.

Other consciència

CineForum a Hostalets
Group offer

Los 13 chakras 5 de febrero a las 10.30h Documental y breve introducción al Sistema energético del Ser humano. Sala Conferencia, edificio histórico Torre Sr Enric, Hostalets de Pierola. Actividad grupal y gratuita.

Other

DINAR LATERAL - l’empoderament a les cèl·lules de convivència

1er i 3er dissabte de cada mes. Proper dia 4 de febrer: repetim l’empoderament a les cèl·lules de convivència Donem continuïtat en contribuir a la creació de petites cèl·lules grupals interrelacionades, on el sentir sigui la seva base principal. Cèl·lula del mas Regater enfocada a l’equilibri i connectivitat entre membres, amb utilització de coneixement de les mecàniques de l’ésser, del missatge pel nou paradigma d’experiència, dels passos de la màgia i la sincronització amb el lloc. Amb la intenció d'intercanviar coneixement i experiència, afavorir relacions presencials sense l'ús de la tecnologia i activitat amb sistemes no monetaris, es proposen aquestes trobades quinzenals, aquí al mas Regater, apartat del soroll i envoltat de natura, compartint un dinar. Inspirat en el pensament lateral del psicòleg Edward de Bono Si n'esteu interessades contacteu per privat amb mínim dos dies d’antelació i us confirmaré. Grups reduïts de màxim 7 persones. Aportació d’intercanvi de productes, o d’una hora en el BtVic, o cooperació d’una hora amb tasques a la finca. Contactar per privat, telegram o tf 608891220. Josep Crivillers

Other experiències coneixement

Anàlisi carta natal

M'ofereixo per fer una lectura de la carta natal des de la perspectiva de l'astrologia psicològica. Inclou anàlisi dels quadrants, elements, modalitats, polaritats transpersonals i nuclis energètics. Es tracta d'acompanyar la persona a un viatge personal, interior, resseguint la impremta energètica que la configura per entendre com es manifesta en el món i quin és el seu potencial. La consulta requereix d'uns 120m de preparació i uns 60/90m d'interacció personal. Pot fer-se presencial o en línia. Es demanarà un retroacció del servei per escrit (per publicar en la web)

Consulting astrologia

Cura d'animals

M'ofereixo per tenir cura d'animals, zona Montví.

Accompaniment animals cura cuidar

Redacció de contingut (currículums, documents administratius, xarxes socials, etc.)

M'ofereixo per a treballs de redacció i creació de contingut. Inclou: Documents, gestions, pàgines web, xarxes socials, publicitat, currículums, etc.

Administrative tasks assesorament textos administració escriure currículum xarxes socials gestions

Cura de persones

M'ofereixo per acompanyar i atendre persones de totes les edats.

Accompaniment acompanyament persones grans malalts companyia nens

Reparacions de la llar

M'ofereixo per fer reparacions domestiques.

Housework reparacions domèstiques bricolatge casa paleta

Suport informàtic

T'ajudo en solucionar problemes informàtics.

Consulting informàtica

Terapèuta Gestalt

Per acompanyar, escoltar, aconsellar i compartir aspectes personals i emocionals, i fer teràpia al respecte

Accompaniment

Pintor

Puc ajudar vos a pintar espais de la vostra casa i altres

Other

Grup de meditació
Group offer

Us animeu a formar part d'un grup de meditació? La proposta seria els dijous de 15.30 a 16.30h, a l'entorn de Vic. Voldríem començar el 9 de febrer. Si hi esteu interessats, escriviu a bdt.vic@gmail.com

Health relaxació benestar salut

Taller Iniciación a la fotografía
Group offer

Si te gusta la fotografía y quieres aprender a usar la cámara que te compraste o si quieres sacar mejores fotos con tu móvil, te puedo enseñar las nociones básicas para que empieces a hacer tus pinitos en la fotografía. - Conceptos básicos (luz, color, composición, etc.) - Manejo de la cámara - Revelado digital - Mirada personal

Leisure fotografía

Teràpies de Shin Jyutsu

Técnica japonesa de sanació amb les mans

Health

Taller "Cocina Árabe"
Group offer

Imparte Rajaa

Other cocina arabe

Taller "Edición de Vídeo"
Group offer

Imparte María

Leisure edición vídeo

Taller "Costura Iniciación"
Group offer

Imparte Almudena

Lessons

Taller "Punto y ganchillo"
Group offer

Imparte Dori

Lessons

Taller "Tareas Forestales, huerto"
Group offer

Imparte Itziar

Leisure

Taller "Uso Básico de Móviles Android"
Group offer

En este taller se tratarán los siguientes puntos, entre otros:

Other moviles android

Taller "Chapuzas Básicas del Hogar"
Group offer

En este taller se tratarán los siguientes temas, entre otros: - Cambio de bombillas - Electricidad básica y reparaciones - Fontanería y su mantenimiento: sifones y válvulas, grifos, filtros, calefacción - Ventanas y persianas - Dudas y preguntas

Housework hogar reparaciones chapuzas electricidad fontanería