Offers

Servei de joieria

Dissenyo i faig la teva joia d'or o plata. També reparo joies trencades, brutes o malmeses. També ofereixo tallers de joieria individuals o grupals.

Other tallers individuals joieria

Ayuda psicológica desde la Gestalt y el Mindfulness

Te acompaño en tu crecimiento personal, a contactar contigo mismo, con tus respuestas y tu poder personal, de una forma minimamente continuada para que a través del vínculo se allane el camino. El encuentro entre dos seres es a veces la solución del conflicto inicial.

Other Teràpies alternatives

Justo lo que buscas

Quina casualitat que ofresc just ho mateix que cercas tu. Xerram!

Other manacor sant llorenç

CAMBIO PILAS DE RELOJ Y AJUSTE PULSERA

Other reparaciones

+Montaje de muebles

Other reparaciones

Portes con furgoneta

Ofrezco mi furgoneta para portes con gastos por el interesado ...zona de cadiz...

Other Transporte furgoneta

Astrologia china BaZi pilares del destino

Te hago la carta astral china a partir de tu dia y hora de nacimiento (o el de tu pareja, hijo@, etc) para que comprendas mejor por qué eres como eres, cómo ir a tu favor eligiendo por ejemplo el mejor momento para las tareas que más te cuestan, e indicaciones para mejorar tu salud, tus relaciones, tu vida profesional y tu paz interior. La sesión de 1 hora incluiría una lectura general de los elementos más importantes de tu carta y consejos para aquellos asuntos que te preocupen. Pruébalo, es fascinante! Y puede ser algo divertido y original que regalar también 😉

Other astrologia autoconeixement regalar

Costura

Hola!! No soc una gran experta, pero el defenso bastante be amb la máquina de cosir, fent costura creativa... ( Moneders, necessers, fundes móvil, llibres, llibretes, coses per bebés.... Et PUC ajudar???

Other

Arreglos generales de ropa

Acortar bajo, estrechar prendas, cambiar cremalleras...

Other

Manualitats

Hola, em dic Yolanda y sóc una persona molt inquieta. Faig manualitats, pinto caixes, faig ninos...

Other

Apoyo y charlas sobre el cáncer
Group offer

Other cancer

Passejar gossos

Passejar gossos

Other Passejar gossos

Magic Ginger Chai

Other bien estar infusion

Tarot terapéutico

Other bien estar

Oferir el local de l'associació

Oferir el local de l'associació per organitzar reunions, tallers, jocs en horaris lliures d'activitats programades.

Other Local

Cocina

Other cocina

Ajuda en petites coses de fusteria

Other fusteria

Pàgina web senzilla

Et puc fer una pàgina web senzilla pel teu negoci, associació o marca personal. Ho faig amb wordpress amb l'experiència q he anat acumulant de muntar els meus propis blogs i webs. No sóc informàtica, no et demanaré mil birgueries, l'únic serà xerrar una mica del teu negoci i la teva idea de web i que em passis algunes fotografies. Podem fer-ho tan senzill o tan complet com vulguis :) Diga'm què t'agradaria i de seguida et diré si ho sé fer o no, i junts dissenyarem i crearem la teva pàgina a internet.

Other Pàgines web Creació de Webs i Blocs Wordpress Internet

Bricolatge Casolà

Canviar un llum, una bombeta, arreglar endolls, penjar un quadre, muntar mobles tipus Ikea, col·locar un televisor, una prestatgeria... i gairebé totes aquelles coses del dia a dia casolà que sempre es queden al tinter... Pregunta'm que vols fer... potser et puc ajudar.

Other casa electricitat montar muebles reparació tecnologia bricolaje

Educació canina

Other

Meditació guiada
Group offer

T'agradaria meditar, però no saps com fer-ho? Vols que algú t'hi ajudi? M'ofereixo per fer sessions de meditació individuals o en grup, per treballar temes concrets o més generals i ajudar-te a endinsar-te més profundament en la meditació.

Other acompanyament salut divertir-se taller grupal emocions equilibri pau relaxar-se tallers grupals tallers individuals relaxació

Assessorament en llengües: anglès i alemany

T'agradaria parlar un idioma estranger com l'alemany o l'anglès, però et fa por cometre errors i no saber-te expressar? M'ofereixo a ajudar-te a deixar anar aquesta por. T'hi atreveixes?

Other coaching acompanyament escoltar anglès alemany assesorament jocs classes llengües divertir-se conversa

DISPONIBILIDAD
Group offer

Actualmente, cuento con fines de semana y festivos libres. Entre semana por las tardes a partir de las 17:30 podría ayudar también.

Other

Comparteixo vehicle

Per motius laborals vaig cada dia a Caldes. Si tens necessitat de desplaçar-te en vehicle m'ofereixo a compartir el meu.

Other cotxe vehicle compartir cotxe

talleres

Taller de Eneagrama 04/10/2022

Other