Offers

Tarefas de Horticultura

Other Horticultura

Cuidar de animais domésticos

Other Animais

Colaborar en preparar actividades que el banco pueda necesitar

Other

Regar plantas

Other plantas

Sacar al perro de paseo o cuidarlo en casa , me gustan los animales

Other sacar al perro

IMPRESSORA HP

S'ofereix impressora HP DeskJet 2720, pràcticament nova, a qui li pugui interessar. Miquel Colorado 639322329

Other impresora

txakurra paseoan atara

Nahiz eta nik ez euki atzegin dodaz txakurrak eta inoiz ezin baduzu zure txakurra paseoan atara prest nago egiteko. Aunque no tengo perro, me gustan y estoy dispuesta a sacar a pasear al tuyo si algún día tú no puedes hacerlo.

Other paseo

Cuidar animals

Other

Reparació roba

Arranjaments, modificacions, etc

Other Arranjament de roba transformació peces de roba realització cortines realització fundes de sofa realització coixins

Paseo de perritos/Dar de comer a mascotas

Hola a tod@s: No tienes tiempo para pasear a tu perrito y te está volviendo loc@ con toda su energía dentro de la casa? o te quieres ir unos días a la playa/campo/montaña, pero no puedes porque no quieres dejar a tu mascota sin alimento o muy solita? No busques más, a mi me encantan los animales y por eso, me ofrezco con gusto a pasear a tu perrito o darle de comer a tu mascota. Normalmente, trabajo de lunes a viernes, por lo que podría después de las 17:30 y algunos fines de semana. Si estás interesad@, no dudes en enviarme un WSP o un SMS y nos ponemos de acuerdo :) Un abrazo :)

Other pasear animales cuidar animales animales paseo animales cuidado animales

Trobada / tertúlia sobre relacions no monògames ètiques
Group offer

El dia 5 de juny a les 18h tercera trobada de Poliamor Osona. Crearem vincles, xarxa, acompanyament, suport. Xerrarem, debatrem, explicarem experiències i escoltarem propostes a les dificultats per tirar endavant les relacions no monògames. Dificultats tant les pròpies en les relacions personals en general com les derivades de la incomprensió social que suporten les relacions no monògames. Obert a tothom. Reserva prèvia, al meu mòbil. Serà a l'exterior i seurem a terra, si voleu porteu coixí, pareo, màrfega, beguda... El que us convingui. El lloc exacte, com sempre, us el farem saber per privat el dia abans. · Per assistir a la trobada feu un privat per apuntar-vos. · Us recordem que les trobades són totalment GRATUÏTES i que totes les persones que es vulguin relacionar èticament seran benvingudes. ·

Other relacions ètica poliamor afecte no monogàmia tertúlia comunicació consciència ajudar salut creixement personal escoltar-parlar benestar debat trobades suport

Taller de pa Natural
Group offer

El divendres 20 de maig, a les 5 de la tarda i fins 2/4 de 8 del vespre ofereixo un taller de pa (i de vida!) a la RECICLÀRIA (c. Candi bayés 32, el Remei). Serà un taller de pa introductori, farem una massa cadascú, per enfornar-la a casa. Farem PA NATURAL, això vol dir que: l'amassarem i el funyirem a mà, serà fermentat únicament amb llevat mare natural, les farines seran de cultiu ecològic, de varietats antigues de blat (i fajol, si algú vol una massa sense gluten), i mòltes en molí de pedra. També farem un TASTET de diferents pans que portaré perquè els puguem tastar. Per més informació i inscripcions, al meu mòbil.

Other taller pa alimentació ecològica

Plantones

Ofrezco plantitas (babies) de suculentas. Nombre botánico Crassula multicana. Es de colore verde clarito y crece bastante en maceta. Es muy bonita. Cada plantón se intercambia por 5 minutos de tiempo.

Other Jardinería Jardín plantas semillas plantones macetas Suculentas

Pasear mascotas

Other

MIGRAR DE WINDOWS A LINUX FREE SOFTWARE

Other INFORMATICA

REVITALIZAR ORDENADORES

Other INFORMATICA ORDENADORES

CONOCER EL SOFTWARE LIBRE

Other informatica

Transporte Facinas-Tarifa-Facinas

Voy casi a diario desde Facinas a Tarifa y de vuelta. Siempre que cuadra con mis horarios de trabajo, puedo ofrecer transporte o hacer recados.

Other Coche Transporte

Cuidado de animales a domicilio

Puedo cuidar animales en su hogar habitual, por ejemplo alimentarlos, limpiar areneros, paseos mientras estás de vacaciones o trabajando, administrar o ayudar para administrarles medicación o tratamientos (siempre que ya esté recetada por un veterinario) o cualquier cosa relacionada con animales que surge. ¡No soy veterinaria, serían cuidados generales, pero nada que requiera un título o conocimientos veterinarios! Tampoco puedo acoger a animales en mi casa, sería servicio a domicilio. La oferta está sujeta a disponibilidad, tengo horarios de trabajo muy irregulares.

Other animales cuidados paseos

Traducciones y lecturas

Puedo traducir: -español al alemán -alemán al español -inglés al español -inglés al alemán Puedo revisar y corregir textos en español y alemán.

Other idioma Español Extrangeros

Clase de francés

Soy de nacionalidad francesa y tengo experiencia en la enseñanza de este idioma. Me gusta compartir también la cultura de mi país.

Other Idiomas

Magatzem

Si necessites un espai per guardar coses, jo disposo d'un local a peu de carrer. Temps limitat. Obro i tanco la porta personalment. Canvi per hores en funció dels dies i el volum.

Other magatzem traster Mudança guardar

Jardineria

Other jardinería Jardineria

Cuidar mascotes

Other mascotes mascotas

Manualitats

Si vols aprendre a fer manualitats per regalar o per casa teva amb materials reciclats o de baix cost, podem passar una bona estona! Si ho prefereixes te les puc preparar jo (postals personalitzades, noms per parar la taula, decoració amb espelmes, guirlandes de llums, guarniments de Nadal, banderoles, etc.). Que necessites?

Other manualitats regals handmade decoració espelmes festa