Offers

Lectura de cartes "points of you"

Joc que ajuda a l'autoconeixement.

Leisure cartes jocs

DINAR LATERAL - Proper dia 3 de desembre: la connectivitat electromagnètica: dinàmica bàsica d’una relació, l’atracció i repulsió.

Donem continuïtat en contribuir a la creació de petites cèl·lules grupals interrelacionades, on el sentir sigui la seva base principal. Cèl·lula del mas Regater enfocada a l’equilibri i connectivitat entre membres, amb utilització de coneixement de les mecàniques de l’ésser, del missatge pel nou paradigma d’experiència i la sincronització amb el lloc. Amb la intenció d'intercanviar coneixement i experiència, afavorir relacions presencials sense l'ús de la tecnologia i activitat amb sistemes no monetaris, es proposen aquestes trobades quinzenals, aquí al mas Regater, apartat del soroll i envoltat de natura, compartint un dinar. Inspirat en el pensament lateral del psicòleg Edward de Bono Si n'esteu interessades contacteu per privat amb mínim quatre dies d’antelació i us confirmaré. Grups reduïts de màxim 7 persones. Aportació d’intercanvi de productes, o d’una hora en el BtVic, o cooperació d’una hora amb tasques a la finca. Contactar per privat, telegram o tf 608891220. Josep Crivillers

Leisure gastronomia hort oci presència experiències coneixement

VISITA GUIADA POR BILBAO
Group offer

Leisure

Excursions en bicicleta

Si us bé de gust fer una volta per Collserola, arribar-vos fins a Premià de Mar, pujar al castell de Montjuïc....som-hi doncs ! No hi ha res com sentir-se lliure amb els passejos amb bicileta. Les excursions poden durar una estoneta però podem portar quelcom per menjar i veure i passar una agradable estona....sentir-nos lliures, forts, i amb l'esperit renovat!!!! Aixó si, cal anar ben preparat. Bicicleta en condicions, casc, llums, reflectants, etc.

Leisure Excursions Esports

Bicicleta

Et puc ensenyar a anar amb bicicleta si encara no en saps

Leisure esport

Jugar ajedrez

Leisure escacs ajedrez

Cuina alemanya

Leisure cuina alemanya

Manualidades

Actividades de manualidades non profesionais para o entretemento.

Leisure

Lapak batzen irteera praktikoa

Artzabal edo inguruko aitzetan, buelta bat egingo genduke lapak noiz eta zelakoak batu ikasteko.

Leisure lapas

MAL·LABARS

Si vols aprendre a fer servir un diàbolo, fabricar-te i aprendre a fer volar 3 boles, pals xinesos o bitlles, aquí em tens! També sé bufar foc i també puc oferir els mal·labars sense foc com a taller per a festes per nens i nenes.

Leisure classes mal·labars

Escacs

M'ofereixo per jugar a escacs en qualsevol de les seves modalitats; presencialment o en línia, partides ràpides o lentes... En cas que no sàpigues, et puc ensenyar i donar algunes nocions bàsiques.

Leisure esport

Aprenem juntes
Group offer

M'agradaria crear un grup on poguéssim quedar i fer ganxet juntes. Portar cada una els seus projectes i poder conversar, compartir i aprendre plegades.

Leisure ganxet Conversa aprendre compartir

Diversió

Participar i organitzar activitats on ens poguem divertir

Leisure

Caminata

Leisure

Il·lustració de contes

Leisure Dibuix i pintura Narrativa

Il·lustració de contes

Leisure Narrativa Il·lustració

Explicar contes

Leisure Narrativa

Sopar de germanor
Group offer

Sopar de germanor organitzat per la administració del BdT. Consisteix en un sopar col·laboratiu en el que tothom que hi volgui assistir ha de aportar algún àpat, beguda, o quelcom per compartir entre les persones participants. S'organitzarà la nit del dia 22/10/2022, al Parc de La Maquinista de Sant Andreu. A les 20h.

Leisure Comida Comunidad Ocio Entretenimiento

Ocio

Café o paseo para hablar en frances

Leisure

Ocio

Café o paseo para hablar en frances

Leisure

Paseo/charla

Leisure

Ludoteca/campamento verano
Group offer

Leisure

Café i xerrada

Tens ganes de parlar tranquil·lament i confidencialment? Vols fer un cafetó i no vols fer-ho sol/a? T'agradaria estar una estoneta acompanyat/da? Quedem i parlem!

Leisure café companyia xerrada parlem

Eskulanak, marrazketa.

Marrazketa, eskulanak, kartoi eta paperagaz artelanak, origami

Leisure arte marrazketa eskulanak

Plantas de interior y jardín

Asesoramiento en plantas de interior y exterior (plagas, poda, riego...)

Leisure