Offers

fer retrats en llapis

M'agrada molt fer retrats de la gent, aixi que si mai has fet de model per un retrat i t'agradaria la idea de veure com sortirias, estic contenta de dibuixar-te. s'em dona bastant be, pero com jo tambe estare practicant amb tu, podem fer transferencia mutua del temps passat, aixi que no hauras gastat res, i hauras guanyat una experiencia interessant. Al final, rebré la practica, i tu el retrat. Et sembla? *I si vols un retrat fet d'una foto teva per un regal, tambe es pot, pero aixo seria fent la transferencia del temps a la meva comte.

Leisure Art arte retrat dibuixar

MANUALIDADES

LLAVEROS DE SHAKIRA (COCDRILOS CON ABALORIOS),

Leisure

Converses informals en Català!

Parlem Català!!!! Quin tema us interessa? Debatim, escoltem-nos, preguntem... Em recomaneu películes o llibres? Quins hobbies teniu? :) Què un agrada fer? Aviseu-me i intentem quedar! Ànims, que amb la pràctica tot es domina!!☺️🏆✨

Leisure conversa

Xake

Xake partidak jokatzeko geratu gaitezke. Hasiberria bazara irakasteko prest nago.

Leisure

Marxa nòrdica

Leisure

Parella ping-pong

Leisure

Manualitats

M'agrada molt fer un nou us de les coses. També aprofitar tot per crea algo útil.

Leisure manualitats reciclat

Alojamiento
Group offer

Se ofrece alojamiento en casa cercana al mar, dos habitaciones, salón cocina. Zona de Valle Guerra. Tenerife. Siempre con antelación para ver disponibilidad. Gastos de agua, gas y electricidad en €.

Leisure Alojamiento

Vermut i intercanvi de roba
Group offer

El dissabte 15 farem el proper vermut social compartit amb intercanvi de roba. Porta una peça i emporta-te'n una altra. T'hi animes? Ens trobarem a les dotze al centre cívic Can Pau Raba.

Leisure conversa vermut

Confecció i/o assessorament per a realització de videos i fotografies

M'ofereixo a confeccionar-te el vídeo o bé la fotografia que necessites per al teu projecte personal o professional. També puc assessorar-te.

Leisure fotografia vídeo assessorament

manualidad
Group offer

Me ofrezco a enseñar a hacer manualidades

Leisure

Edicions i retoc fotografies

Faig edicions amb Adobe Photoshop + Illustrator per restaurar fotografies velles, esborrar gent del fons, fer collage per algun regal o el que vulguis. Les hores depenen de la complexitat de la tasca.

Leisure fotografia edicions Digitalitzar

Lectura de llibres en veu alta

M'ofereixo a llegir llibres a persones amb problemes de visió o que ho puguin necessitar temporalment.

Leisure

Jocs domèstics

Faig servir una bateria de jocs quan ens juntem molts a casa i ens ho passem pipa. Puc explicar-te quins jocs són, inventats per fer amb material com llibres, fil, llapis, gomes d'esborrar i material habitual de casa.

Leisure joc

Acompanyar a passejar

Leisure

Llegir en veu alta

Leisure

Canguro literario

Puedo acompañar niñas y niños en la biblioteca o en casa, buscando y leyendo libros con ellos (o para ellos). Trabajé muchos años con edición de libros y me encantaría acompañarles en su trayectoria lectora. Puedo leer y expresarme bien en castellano, catalán, inglés y portugués. Soy madre de un niño de 3 años que tiene mucho amor por los libros.

Leisure llibres lectura niños canguro

Friendly Internet

Avui en dia sembla que tothom sap buscar informació a Internet o comprar vols i altres productes, tot i així, encara hi ha persones que no es senten segurs i no s'atreveixen a fer-ho. Si ets una d'aquestes persones, t'ofereixo ajuda per a fer recerques a internet, t'ensenyo a buscar i a moure't pel ciberespai. A buscar/comprar vols, bitllets de tren, a fer reserves, a cercar/comprar roba, sabates, parament per la llar, etc. T'ajudo a instal.lar aplicacions al mòbil, o a desinstal.lar-les. T'ajudo amb el teu Instagram, com crear un usuari, com publicar, pujar històries/reels, com utilitzar hashtags o mencionar a persones, posar stickers, text, GIFs. t'ensenyo a utilitzar l'Screen recorder o l'InShot. l'InShot és súper útil per crear petits vídeos i per a fer videos amb les teves fotografies, per enviar felicitacions animades personalitzades i enviar-les a les teves persones estimades. Hoy en día parece que todo el mundo sabe buscar información en Internet o comprar vuelos y otros productos, sin embargo, todavía hay personas que no se sienten seguros y no se atreven a hacerlo. Si eres una de esas personas, te ofrezco ayuda para realizar búsquedas en internet, te enseño a buscar y a moverte por el ciberespacio. A buscar/comprar vuelos, billetes de tren, a realizar reservas, a buscar/comprar ropa, zapatos, menaje para el hogar, etc. Te ayudo a instalar aplicaciones en el móvil, o a desinstalarlas. Te ayudo con tu Instagram, cómo crear un usuario, cómo publicar, subir historias/reels, a utilizar hashtags o mencionar a personas, poner stickers, texto, GIFs. te enseño a utilizar el Screen recorder o el InShot. InShot es super útil para crear pequeños vídeos y para hacer vídeos con tus fotografías, para enviar felicitaciones animadas personalizadas y sorprender a tus seres queridos.

Leisure

Pràctica castellano y catalán conmigo;)

Hablo castellano y catalán como lenguas nativas y tengo buen nivel de inglés (c2 EOI). Podemos hablar de cualquier tema y puedo ayudarte a mejorar el vocabulario y la expresión oral en catalán y castellano. Podemos pasear, cocinar, ir en bici o realizar alguna actividad cultural, y aprovechar para aprender y utilizar vocabulario y expresiones relacionadas con la actividad. I speak Spanish and Catalan as native languages and I have a good level of English (c2 EOI). We can talk about any topic and I can help you improve your vocabulary and oral expression in Catalan and Spanish. We can walk, cook, go cycling or do some cultural activity, and benefit from the opportunity for learning and using vocabulary and expressions related to the activity.

Leisure

Fotografía.

Leisure fotografia

Manualitats

macramé, reciclatge, etc..

Leisure Manualitats / Artesania

Il·lustració de contes

Leisure Il·lustració Escriptura i narrativa

Explicar contes

Leisure Escriptura i narrativa Nens i nenes

Il·lustració de contes

Leisure Dibuix i pintura Escriptura i narrativa

Passejades, caminades i rutes per Collserola (a nivell individual i grupal)

T'agrada caminar i no coneixes Collserola? T´ofereixo això, que la coneguis fent sortides al teu nivell, tant a nivell de distància, desnivell, etc. Conec força Collserola però no soc professional de la muntanya. Has de ser conscient de la teva capacitat, sense posar en risc la teva persona, tant físicament com emocionalment. Parlem, valorem i decidim el que creguis que pots fer, però sempre sent conscient i responsable de les teves possibilitats

Leisure Caminades / passejos