Ofertas Ocio

CONCERT DE BOLS TIBETANS I PIANO

DIVENDRES 1 DE FEBRER A LES 20H. CONCERT GRATUÏT DE BOLS TIBETANS I PIANO A CARREC DE XAVIER COMPTE. CELEBREM EL 40è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DE L'INSTITUT DE IOGA. LLOC INSTITUT DE IOGA Rbla JOSEP TARRADELLAS,2 entr,1a 626 796 583 08500 VIC

Ocio concert

Jugar al mus

Ocio mus

Editar videos

Ocio Fotografia i Video

Clases de Salsa y bachata.

Ofrezco clases particulares de salsa y bachata, nivel medio e iniciación. El baile como medio de expresión, fluir con la música, conexión con la pareja...

Ocio ball oci Per divertir-se

Viajar. El mundo en una mochila.

Ofrezco asesoramiento para viajes tipo mochilero, desde la compra del billete al alojamiento, planificación de la ruta, búsqueda de posibles compañeros, preparativos...etc. Amplia experiencia.

Ocio viatges oci Per divertir-se

Manualitats

Ocio Manualitats

transmisió de coneixements

Ocio Transmisió de coneixements

lectura en alto a mayores o niños-as

Ocio lectura

musica y txistu

Ocio OCIO MUSICA

Col·laboració amb Minuts

Més informació a https://minuts.cat/activitat/barcelona/participa-al-banc-de-temps-de-sants

Ocio minuts

Espectacle de malabars de petit format per aniversaris, esdeveniments, festes.

Som dues persones del banc del temps que anem a casa teva i posem una mica de circ al teu aniversari, esdeveniment o festa. Som artistes de circ de la Companyia Pessic de Circ. (pessicdecirc.com) Necessitem un espai exterior o interior de un mínim de 4m x 4 m i algun equip de so per posar la nostra música.

Ocio espectacle malabars art aniversari festa

LEER LIBROS Y CUENTOS

Ocio lectura de libros CUENTOS

IR EN BICI

Ocio deportes Bicicleta

Dar clases de baloncesto

Ocio deportes baloncesto

Work party Club

Bla bla bla 💪

Ocio Trabajo en equipo Serendipia

Història

Caminar per Vic tot explicant la història de la ciutat des de l’època dels romans.

Ocio oci

Caçar bolets

Tinc coneixements bàsics de bolets comestibles. Sé identificar unes 15 espècies comestibles que es troben habitualment al territori.

Ocio Bolets

Exposició pintura natural

EXPOSICIÓ DE PINTURA DE LOLA HOSTA “CERCLES” Indagant amb els colors de la natura Inauguració, divendres 14 de desembre a les 18.30h. Us convidem a participar en una obra col.lectiva de pintura natural. Del 12 al 30 de desembre 2018. Obert de 14 a 24h. dissabte a les 10h i diumenge de12h a 22h. Dimarts tancat. Centre Cultural Costa i Font, Ctra Balenyà 101, 085552 TARADELL “CERCLES” És una col.lecció de treballs de contingut matèric. El cercle de la vida, de la terra, de l'èsser en moviment continu des del centre de quietud on tot es desenvolupa i s'expandeix. La motivació i la tendència d'estar en contacte amb la natura m'acompanya sempre, i aquesta sinergia m'inspira a crear i a experimentar amb els seus colors i textures. Amb la matèria orgànica, terres, vegetals, minerals., em permeto donar-li forma i vida a l'obra, expressant el meu sentir en un procés constant de transformació. Lola Hosta Desembre 2018

Ocio pintura

Lectura

La possibilitat de compartir la lectura d'un mateix llibre. També puc llegir per a una persona que no ho pot fer i li agrada escoltar.

Ocio lectures

T'ajudo a aprendre Català!!

Si et costa una mica el Català, et puc ajudar a conversar! i si ja en saps una mica i el vols millorar també Podem quedar i així pots practicar!

Ocio llengua català aprendre

Fer un debat sobre un tema

La idea és fer un debat sobre un tema determinat, formulat a partir d'una pregunta que permeti defensar la postura a favor i la de en contra. El desenvolupament del debat es basarà en què una de les parts (una de les persones) haurà de defensar la postura a favor, i l'altra part la de en contra.

Ocio oci comunicació argumentació opinions debat

ENSENYAR A FER TRENES

Ocio ENSENYAR A FER TRENES TRENZAS

correr

sortir a correr en companyia

Ocio Esports Correr

Clases de origami

Puedo dar una aproximación al origami, algo de la historia y las técnicas básicas, y realizar algunas de las formas mas populares como la grulla o la flor de lis.

Ocio Arte origami

Acompanyament sortides

Acompanyament sortides a cinema, teatre.

Ocio