Offers Leisure

Viajar. El mundo en una mochila.

Ofrezco asesoramiento para viajes tipo mochilero, desde la compra del billete al alojamiento, planificación de la ruta, búsqueda de posibles compañeros, preparativos...etc. Amplia experiencia.

Leisure viatges oci Per divertir-se

Manualitats

Leisure Manualitats

transmisió de coneixements

Leisure Transmisió de coneixements

lectura en alto a mayores o niños-as

Leisure lectura

musica y txistu

Leisure OCIO MUSICA

Col·laboració amb Minuts

Més informació a https://minuts.cat/activitat/barcelona/participa-al-banc-de-temps-de-sants

Leisure minuts

Espectacle de malabars de petit format per aniversaris, esdeveniments, festes.

Som dues persones del banc del temps que anem a casa teva i posem una mica de circ al teu aniversari, esdeveniment o festa. Som artistes de circ de la Companyia Pessic de Circ. (pessicdecirc.com) Necessitem un espai exterior o interior de un mínim de 4m x 4 m i algun equip de so per posar la nostra música.

Leisure espectacle malabars art aniversari festa

LEER LIBROS Y CUENTOS

Leisure lectura de libros CUENTOS

IR EN BICI

Leisure deportes Bicicleta

Dar clases de baloncesto

Leisure deportes baloncesto

Work party Club

Bla bla bla 💪

Leisure Trabajo en equipo Serendipia

Història

Caminar per Vic tot explicant la història de la ciutat des de l’època dels romans.

Leisure oci

Caçar bolets

Tinc coneixements bàsics de bolets comestibles. Sé identificar unes 15 espècies comestibles que es troben habitualment al territori.

Leisure Bolets

Lectura

La possibilitat de compartir la lectura d'un mateix llibre. També puc llegir per a una persona que no ho pot fer i li agrada escoltar.

Leisure lectures

T'ajudo a aprendre Català!!

Si et costa una mica el Català, et puc ajudar a conversar! i si ja en saps una mica i el vols millorar també Podem quedar i així pots practicar!

Leisure llengua català aprendre

Fer un debat sobre un tema

La idea és fer un debat sobre un tema determinat, formulat a partir d'una pregunta que permeti defensar la postura a favor i la de en contra. El desenvolupament del debat es basarà en què una de les parts (una de les persones) haurà de defensar la postura a favor, i l'altra part la de en contra.

Leisure oci comunicació argumentació opinions debat

ENSENYAR A FER TRENES

Leisure ENSENYAR A FER TRENES TRENZAS

correr

sortir a correr en companyia

Leisure Esports Correr

Clases de origami

Puedo dar una aproximación al origami, algo de la historia y las técnicas básicas, y realizar algunas de las formas mas populares como la grulla o la flor de lis.

Leisure Arte origami

Acompanyament sortides

Acompanyament sortides a cinema, teatre.

Leisure

Festa i Eventos

Colaboració i ajuda a organiça festas de aniversari per nens creació de taulas dolças ,també per adults. Nomes!! Ajuda!!que no vol dir organiça. Tambe jocs per nens .

Leisure

Ayuda para hacer manualidades

Si necesitas ayuda para hacer detalles para algún cumpleaños o algún trabajo que exija alguna habilidad manual estaré gustosa de ayudarte. Me gustan las manualidades y si no sé hacer algo, lo aprendo rápido. Mi "especialidad" son las pulseras trenzadas, broches de gomaeva, etc..

Leisure pulseras manualidades

Vols que vingui a fer un concert de cançons populars acompanyades d' acordió casa teva?

T'ofereixo un concert de cancons acompanyades d'acordió a casa teva. Mitja hora, una hora, una hora i mitja... La llargada del concert la consensuarem entre totes dues. Seu al sofà i gaudeix. Partint de la música popular i tradicional dels Països Catalans i arribant a qui sap on! N'hi ha alguna en especial que t'agradaria sentir? Demana-la, que potser l'acordió se la sap! Vols compartir-ho amb la família o els amics? Cap problema, convida a qui vulguis! Com més serem, més riurem!

Leisure concert

Ajuda per fer manualitats

Leisure

Manualitats

Vols fer algun Regal personalitzat, Deocupage, Stencils, i diferents técniques ? O també et puc ensenyar a ferles i Regalar-les tú a qui vulguis o també , hi ha altres Manualitats com Mandalas de Llana, Feltre, Punt de Creu. També faig Tallers . I si tú en saps altres, podem intercambiarles.

Leisure manualitats manualidades