Offers

Diagnóstico del suelo del huerto mediante identificación de malas hierbas.

Las malas hierbas del huerto nos indican el estado del suelo, por ejemplo nos pueden indicar que el suelo esta compactado, que tiene mal drenaje, una falta de nutrientes, el exceso o carencia de algún elemento mineral, falta de actividad microbiológica... Cuando el suelo tiene problemas de este tipo los cultivos sufren enfermedades y plagas y disminuye su producción. A través de la identificación de las malas hierbas podemos detectar estos problemas en el suelo. Ofrezco una visita a vuestro huerto y un pequeño diagnóstico del estado del suelo. Duración de la visita puede llegar a ser de 2 horas.

Consulting Hort

Identificación de plantas silvestres

¿Quieres conocer las plantas silvestres de tu zona, o las hierbas que crecen en tu huerto? Te puedo ayudar a identificarlas, enseñarte sus características botánicas, usos tradicionales...

Accompaniment plantas silvestres

Ayuda con idioma alemán.

Si necesitas escribir, leer o traducir algo en alemán te puedo ayudar. Viví tres años en Alemania con una inmersión total en su cultura y alcancé nivel B2 del idioma.

Accompaniment idiomes alemany

Conversa en francès

Ens trobem per xerrar en francès? Vaig estar vivint uns anys a França i m'agrada practicar la llengua per no perdre-la.

Other francès Conversa

Caminades per muntanyes de sant joan i ripolles.

Descobri diferents camins de la comarca, sobretot a sant joan i compartir una bona estona coneixent a gent. També m agrada coneixer camins nous.

Leisure

Taller d'instal·lació de GNU/Linux - Dimarts 26 de novembre a Ripoll
Group offer

Taller per ajudar a instalar el sistema operatiu de programari lliure GNU/Linux. Primers passos en el nou sistema i alternatives lliures de programari conegut. El farem el dimarts 26 de novembre a Ripoll

Consulting Informatica

CAVALLS QUE T'AJUDEN. Constel·lacions Sistèmiques assistides amb cavalls

Vols millorar com a persona, veure d'on provenen els teus conflictes i poder-los solucionar? Vols fer-ho amb l'ajuda dels CAVALLS? Aquests animals nobles, amb la seva gran sensibilitat, ens guiaran en l'aventura de l'autodescobriment. Es treballa en sessió individual. Amb una única sessió podràs adonar-te d'on estàs respecte del tema que vulguis treballar i podràs trobar eines per solucionar-ho. Pots treballar qualsevol tema o aspecte de la teva vida que vulguis millorar o resoldre. No calen coneixements ni experiència previs.

Other terapia teràpies teràpia terapies constelacions constelaciones constel·lacions constelacio constel·lació cavalls teràpia cavalls creixement personal sistèmica sistemica sistèmiques

Compte Solidari del banc del temps

Compte Solidari del banc del temps

Other

Taller de cyber-seguretat i activisme
Group offer

Avui en dia és important tenir coneixements sobre seguretat en les comunicacions, sobretot amb els mòbils o xarxes socials. Podem apendre alguns consells i revisar algunes coses sobre com ens comuniquem digitalment, encarat a l'activisme. Temes: - Passwords segures - Emails, 2FA, encriptació - HTTPS - Apps Mòbils i missatgeria (Whatsapp, Telegram, Signal) - Xarxes VPN - Tor

Consulting Informatica

Creació de blogs

Creació de blogs amb Blogger sense hosting i domini optatiu.

Lessons Blogger Informatica

Retoc d'imatge amb Gimp

Taller de retoc d'imatge amb Gimp: Instal·lació, configuració d'eines i operacions bàsiques.

Lessons Gimp Informatica

acompanyament

necesitas fer algun "recado" i no vols anar sol?

Accompaniment

Cuina Vegetariana: Fideus amb verdures

M'ofereixo a fer plats de cuina vegetariana, en aquest cas, fideus amb verdures

Consulting cuina

Taller de cyber-seguretat (Dilluns 18 de novembre de 2019)
Group offer

Avui en dia és important tenir coneixements sobre seguretat en les comunicacions, sobretot amb els mòbils o xarxes socials. Podem apendre alguns consells i revisar algunes coses sobre com ens comuniquem digitalment. El taller es farà al Palmàs, a Sant Joan de les Abadesses, a les 17h.

Lessons

Retoc fotogràfic
Group offer

M'ofereixo a donar classes o impartir taller de retoc fotogràfic ja sigui per ordinador o des del mòbil.

Lessons retoc fotografia photoshop

Anar a buscar bolets

M'ofereixo a guiar persones que tinguin ganes d'iniciar-se en el món boletaire.

Leisure bolets muntanya

Jardineria social

Petites feines de poda i desbrossament de jardins. Transplant de plantes del balcó. Assessorament general de jardineria.

Housework jardineria poda

Horticultura social

Assessorament agrícola. Ajuda en feines de l'hort.

Housework Hort

Prepara't una ruta! (a peu o en bicicleta)

Somies en fer una ruta (a peu o en bicicleta) però no saps com preparar-te? Planifica una ruta que puguis gaudir tenint en compte les teves capacitats físiques. Escull el material que necessites per fer la ruta i aprèn a fer-lo servir. Preveu els imprevistos i com els solucionaràs He fet rutes a peu, amb raquetes, en bicicleta per Lapònia, fins i tot en balsa autoconstruida pel Ter... així que si jo he pogut, tu també!

Consulting ruta planificació muntanya natura

Posa a punt la teva bicicleta
Group offer

Com repassar l'estat d'una bicicleta, i com fer les principals reparacions: pinxassu, canviar pastilles de frens, ajustar frens, manteniment de la cadena, alineament de la llanta, etc.

Accompaniment bicicleta reparació

Consultas sobre aceites esenciales

Consulting Teràpies naturals Estética

Classes de guitarra

Ofereixo classes d'iniciació per tocar la guitarra.

Lessons

Tallers de Dansa Descarada per adultes
Group offer

Dansa descarada, rebel, sensual, femenina...Inspirada en el Burlesque, vol ser una teràpia per reforçar l'autoestima i treure la vergonya.

Lessons Dansa Creativitat Teràpies naturals dones femenina burlesque sensual

Tallers de Dansa terapéutica i creativa infantil
Group offer

Amb un acompanyament respectuós, els infants aprenen a expressar-se amb el seu cos. Treballen la flexibilitat, l'equilibri, l'agilitat, la coordinació, el respecte per companys i companyes... Aprenen a seguir els ritmes amb la llibertat que necessiten per experimentar, crear i disfrutar de la dansa individual i en grup, amb consciència dels temps i l'espai. Es respecten les necessitats de llibertat o direcció de cada infant a l'hora de fer grups essent l'objectiu el camí a l'autonomia i la llibertat totals.

Lessons Dansa Creativitat infantil nens nenes Teràpies naturals

Tallers de Dansa terapéutica i creativa femenina
Group offer

Tallers de Dansa per descongestionar els nusos físics i emocionals que no deixen fluir la nostra creativitat. Desaprendre els ritmes i els passos de ball imposats i retrobar cadascuna els seus ritmes, reinventar els seus passos buscant a dintre seu, escoltant què ens diu el cos i deixant que s'alliberi. Conectant amb la nostra feminitat i buscant l'equilibri també amb la masulinitat.

Lessons Dansa Teràpies naturals Creativitat dones femenina