Inquiries

Necessito Carpa i taula per Fira

Busco una taula plegable (la típica d'anar a Fires) i una carpa. És per fer servir el divendres 13 d'agost durant tot el dia, a canvi d'hores del Banc del Temps.

Other mobles

Carpa i taula per Fira

Busco una taula plegable (la típica d'anar a Fires) i una carpa. És per fer servir el divendres 13 d'agost durant tot el dia, a canvi d'hores del Banc del Temps.

Other mobles

Excursiones de estudio en espacios naturales

Si te toca estudiar en el verano, como yo, y te mucha pereza hacerlo, y lo de la biblioteca no te estimula suficiente, te propongo que nos unamos y hagamos escapadas de estudio a espacios naturales (lagunas de ruidera, nacimiento río Mundo, tablas de Daimiel, piscinas naturales, etc.). ¡Así estudiar será mucho más agradable! Sólo necesito que dispongas de un vehículo y dividimos el gasto de gasolina.

Other estudio excursiones espacios naturales coche

Jugar al ping pong

Other ping pong

Conversación en inglés

Other idiomas inglés conversación

Arreglo de lavadora

Busco alguien que sepa arreglar una lavadoras, se enciende pero no gira. Hemos limpiado el filtro y aún así no gira.

Other arreglos de casa lavadora

Ayuda en las tareas del campo

Other

Ayuda en el huerto y los olivos

Other

Etectricitat, paletes i jardineria

Other electricitat

12-16 mans per alçar teulat de caseta de fusta a l'hort
Group inquiry

Molt bones! aquest dissabte 24 de juliol a les 11:00 a Sant Joan de les Abadesses convoco a qui pugui venir a ajudar alçar el teulat de la caseta de fusta que el temporal Glòria em va desmanegar. Ara està ubicada a un nou lloc més arrecerat i n'he restaurat l'estructura. Només cal posar-hi el "barret" però jo sol no podré. Calculo que amb 6-8 persones alçarem el teulat de fusta sense patiments. Això és a sota el Pont Nou i es baixa pel camí que comença al Pont Vell a prop de 5 Fonts. Moltes gràcies!

Other

Recollida donació a Cornellà dijous 22

Necessitem algú amb furgoneta que pugui recollir una donació que ens entreguen a Cornellà el dia 22 de juliol al matí, i portar-ho a la seu de la Fundació, a Gràcia. Es tracta de caixes de bolquers i productes de neteja, o sigui que són voluminosos. Ens pots ajudar?

Other Transports i mudances

Furgoneta 1hora o menos

Necesito alguien que tenga furgoneta para ir a buscar un electrodoméstico y llevarlo a casa. En 1hora o mucho menos está resuelto. Gracias!!!

Other

Algú que es faci càrrec dels anuncis i el seguiment per vendre dues bicis

Em venc dues bicis, però hem posa dels nervis el Wallapop & company, algú que li agradi i es vulgui fer càrrec de l'anunci i la venda?, si et veus amb cor parlem i pactem les hores./ Vendo dos bicis, pero no se me da bien Wallapop y demás páginas, si a ti te divierte y quieres hacerte cargo de poner el anuncio y venderlas hablamos y pactamos cuantas horas necesitas.

Other anuncis anuncio

Cocina saludable

Other Cocina Salud

Ñapas

Other Bricolaje Arreglos

Electricidad

Other Bricolaje Arreglos

Transporte

Other Transporte

Fontanería

Other Bricolaje Arreglos

Bricolaje casero

Other Bricolaje Arreglos

Reposteria

Other reposteria

Cocina Vegana

Other Cocina

Trasladar mesa y 4 sillas

Buenos días, Necesito trasportar una mesa y 4 sillas en esta semana (antes del fin de semana). Muchas gracias de antemano!!!

Other mudanzas

Diseñador gráfico

Hacer infografías, trípticos o material gráfico que nos ayude a difundir y hacer llegar a más personas la idea del Banco del tiempo

Other Difusión Material gráfico

Treball jardí+piscina +aperitiu!

Em fa falta poguer moure unes restes de yucas de la pila. per replantar. Són troncs rebrotats ,no punxen.Si pots venir el finde de 19 -20 de juny ,pq després ja ho destrueixen tot i vull recuperar. Si fem ràpid podem fer una mica també de replantar I després et convido a un petit aperitiu i piscina

Other Jardineria Hort i jardí neteja

Alquiler de muletas/bastón

Necesito unas muletas o un bastón durante un par de semanas. Si me las puede dejar, las alquilo por 15 minutos al día, si te parece razonable :-)

Other muletas