Requests

Lampista

Hola. El nostre escalfadors d' aigua perd i necessitem algú que ens pugui dir si té reparació i, de ser així, quina podria ser.

Consulting lampista

Arxiu

Necesito organizar uns documents a casa, alguns s,han d,imprimir i ordenar

Consulting

Acompany'm a fer un brainstorming

Necessito seure amb algú que aporti idees i perspectives mentre plantejo l'entrada al mercat del meu servei, ara que acabo l'ampliació de la meva formació. Possibles nínxols, recursos, idees de màrqueting o associació...

Consulting

Revisió de textos en català

Tinc un projecte i necessito revisió de textos en català - son textos senzills sobre activitats familiars en la zona del Maresme y Badalona.

Consulting revisió català

Informática

Ayuda con nuevas tecnologías

Consulting

Lampista per fer diagnòstic

Necessito algú amb coneixements de lampisteria per fer un dignòstic. Tinc una filtració d'aigua i cal detectar la causa Gràcies!!

Consulting

Wikiloc

Hola, Busco algú que em pugui explicar com funciona el wikiloc. Les seves funcions i com les puc utilitzar. Gràcies

Consulting

Emigrar a Toronto (Canadà)

M'estic plantejant la possibilitat, de moment remota, d'emigrar un o dos anys a un país estranger de parla anglesa. He anat descartant opcions tenint en compte els convenis bilaterals amb Espanya, sanitat,... i Toronto sembla una bona opció. El problema és que mai he viatjat fora d'Espanya i estic bastant perdut sobre les implicacions d'emigrar per valorar si pot ser una opció viable en el meu cas. Algú ha emigrat a Toronto (o Canadà) i em pot donar més informació sobre les dificultats que em puc trobar, com és la situació allà, si és recomanable per anar un temps, etc?

Consulting emigrar Toronto Canadà

Metodologia per aprendre anglès

He tractat d'aprendre anglès tant pel meu compte amb webs o aplicacions, com en una acadèmia en línia, però no he trobat un mètode que em funcioni. Sigui per falta de constancia o perquè no veig una millora clara, ho acabo deixant. Algú em podria ajudar a trobar o aconsellar una manera d'aprendre idiomes, en aquest cas anglès?

Consulting Assessorament anglès Idiomes aprendre

Assessorament en inversions economia social

Algú em pot assessorar en inversions? Per exemple, si tinc un estalvi de 100 euros, m'agradaria poder invertir en projectes que reverteixin amb un interés. coneixes projectes, cooperatives, etc?

Consulting inversions

Assessorament en temes fiscals i laborals

Necessitaria assessorament per saber com puc desenvolupar-me a nivell fiscal en l'ambit laboral com a freelance i altres modalitats. Per circumstàncies actuals haig de combinar els dos règims (alta a empreses i factures) voldria posar ordre i trobar la millor opció.

Consulting fiscalitat

Cuidar plantes

Necessito consells per cuidar i recuperar algunes plantes: aloe vera, potus....

Consulting plantes assesorament cuidar

Ayuda con arreglo de termostato

Hola! Creemos que se nos ha roto el temroedtato de la caldera, tenemos ya uno nuevo para probarlo y estábamos dispuestas a lanzarnos a probar a arreglarlo, pero si alguien que tenga nociones nos pudiera ayudar y enseñar cómo arreglarlo, estaríamos agradecidas

Consulting Fontaneria #lampista #electricitat

Necesito un informático para una limpieza de web

Por favor, una hora de alguien como tú que se maneja en este mundo de la informática me vendrá fenomenal para ayudarme a recuperar un funcionamiento ágil de la web, que se va llenando y se enlentece su uso. ¿Puedes ayudarme? Gracias!!

Consulting informatica

assesorament en dret laboral

M'interessaria rebre assessorament en dret laboral, sóc mestre i vull fer un parell de consultes respecte a una escola on treballo, per resoldre alguns dubtes, res, amb una conversa telefònica que m'orienti ja faig! Moltes gràcies!

Consulting

Diseny web, creació de marca, i marqueting a fecebook i instragram

Salutacions; He comprat un domini a DonDominio per fer-me la meva web com a mestre de violí i música. Ho estic mirant, les plantilles, tot, més o menys pots anar bastant tutorialitzat, però en informàtica sóc molt sapastre, i vaig molt lent i és per mi un treball de xinos, si ho faig sol. També he obert dos Patreons (un de música i l'altre de lite i periodisme cultural) i bé, fàcil, però hi ha algunes aries que m'agradaria dominar millor els serveis que ofereix. I finalment moure'm fàcil -i amb seguretat i molt ben filtrat, perquè sóc antiselfie!- per facebook i instagram per difondre la meva feina. Amb tot, doncs, si pogues tenir un parell o tres de sessions amb algú que m'aconsellés, em resolgués dubtes i em donés un cop de mà per acabar de muntar la paradeta, doncs m'aniria de perles. Suposo que amb dues o tres sessions ho tindria ja bastant clar i muntadet! Vaig apuntar-me al Banc del Temps fa poc i és la primera vegada que faig una demanda! Moltes gràcies i salut i peles -i temps!- per tothom! Roger

Consulting

Assessoraments de tota mena (que necessiti en un moment donat)

Consulting

Montaje tejado

Me gustaría que alguien me asesorara sobre cómo montar un tejado con panel sándwich y teja mixta.

Consulting Albañilería

Pequeña reparación de nevera

Necesito que alguien me explique cómo puedo evitar que, de tarde en tarde, la nevera desaloje una pequeña cantidad de agua al suelo.

Consulting pequeñas reparaciones domésticas

Jocs infantils per fer a casa

Manualitats o qualsevol cosa per compartir en família sense utilitzar el mòbil, ni l'ordinador, ni la tablet....

Consulting jocs infantils nens jugar

Resolución Conflictos

Tengo un problema de conflicto de...... y querría ayuda para resolverlo.

Consulting teràpies

TDH
Group request

Bon dia. Em dic Mont. M'agradaria conversà amb una sra, que l'hagin diagnosticat de TDH o/i PAS. Jo fa menys de 3 anys, que m'ho varen dir i ara ja puc entendre els molts anys de maldecaps i males experiències que he viscut i el perquè. Ho agraïra el saber, els consells,..,... A reveure Gràcies

Consulting conversacion

Asesoramiento informático

Pido ayuda para aprender usos básicos de herramientas informáticas (crear tabla excel, univicar correos y calendarios, solucionar pequeños problemas informáticos, etc.)

Consulting Clases informatica

Réparateur hi-fi

Bonjour, je suis à la recherche de quelqu'un qui pourrait diagnostiquer voire réparer une panne sur un ampli Sansui.

Consulting ampli son hi-fi réparation

Ajuda per una S9 Fe

Sóc analfabeta a nivell tecnològic. M'he comprat una tauleta Samsung S9 Fe i no aconsegueixo passar el que tinc s l'antiga S2 ni endreçar el que hi guardó. Necessito ajuda!

Consulting