Ofertas

Teràpia de Cant Sagrat

Estic en procés de pràctica d'una teràpia vibracional on s'utilitza el so, la veu i el cant. Tota teràpia del so es basa en el principi de ressonància, per el qual una vibració més intensa i harmònica contagia a una altre més dèbil, dissonant o no saludable. La ressonància té la capacitat d'anar més enllà a través de les ones vibratòries i provocar una vibració similar a un altre cos. La intenció de la teràpia és aportar a la persona a través de ritmes i cant, emprendre un viatge mental amb l'objectiu d'obtenir sabiduria o sanació. Es reb en estirat i té una durada 3/4 d'hora.

Salud

ME OFREZCO PARA AYUDAR EN EVENTOS CULTURALES O NO.

Hola a todos soy chica de 36 años,que vive en Vallgorguina y dispongo de tiempo libre para poder ayudar a eventos culturales o no; que puedan surgir,sabemos que muchas veces se necesita personas para preparar un evento y a veces toda a ayuda es poca.Si necesitáis un golpe de mano contar conmigo. para poder contactar conmigo mi correo electrónico: lamariposazazul@gmail.com. Suerte a todos y nos vemos muy pronto..... Un saludo.

Ocio

Me ofrezco para acompañamiento o canguro.

Hola a todos en estos momentos puedo ofrecer mi tiempo en acompañar a personas que lo necesiten,para ir al médico,la compra,horas de charla,no se para lo que necesite, también puedo hacer de canguro,para alguna mama o papa que no tenga con quien dejar a sus peques. Para contactar conmigo facilito el @,que esta puesto en el listado principal. Gracias.

Acompañamiento

ajuda per començar proyectes

A vegades necessitem un altre punt de mira o recursos o empenta o tot a l'hora per portar a temps real les nostres idees. Ofereixo recolzament per aquesta tasca. Preparar un event, cuinar per amics, projecte d'arquitectura, vendre un pis o llogar, cercar un viatge, decoració, interiorisme,

Asesoramiento Vehicle Conduir felicidad cangur ajuda millores

Punt de creu

Otros

Plantxa

Tareas domésticas

Cuidar animals

Otros cuidar animals

Senderisme

Otros senderisme

Neteja

Tareas domésticas neteja

Acompanyar a gent gran

Otros acompanyament

Bricolatge

Tareas domésticas Bricolatge

Ballar sevillanas

Ocio balls

Classes de castellà

Clases idiomes

Cuinar

Tareas domésticas cuinar

Cosir

Tareas domésticas cosir

Traduccions

Otros idiomes

Conversació en Francés

Clases llengües

animacio (pallasa ) gent gran o nens malats

Acompañamiento acompanyament

clases de holandes

Clases clases

passejar gos

Ocio

Sessions de teràpia craneosacral biodinàmica

La biodinàmica craneosacral o altrament dit osteopatia biodinàmica, és una tècnica manual molt subtil, que ajuda a restablir els processos naturals de reequilibri i curació del cos. És una tècnica holística i no invasiva.

Salud

meditació

Salud salut

Classes en línia

M'ofereixo per fer classes d'anglès, francès o italià a tots els nivells a través d'Internet, per videoconferència (Skype o xat de Gmail) en sessions de 50 minuts (requereix una transferència de temps d'una hora per descomptar-ne 10 minuts de preparació de temari i activitats i correcció de les últimes). En faig també de català i castellà per a estrangers, mateixes condicions. Disponibilitat de matí o de tarda, preferentment sempre a la mateixa hora el mateix dia un cop ens posem d'acord. Animo a qui hi estigui interessat a que em digui si el seu objectiu d'aprenentatge té alguna finalitat específica per tal d'adaptar el temari i les activitats. La meva especialitat són els contextos de negocis i internacionals (business English, français professionnel, italiano in azienda). No dubteu a posar-vos en contacte amb mi per a més informació. Gràcies.

Clases idiomes llengües en línia skype

Conversació en Francés

Clases conversació en francès

Acompanyar gent

Acompañamiento acompanyament