Ofertas

servicios periodísticos

Soy periodista profesional y puedo trabajar textos en distintos géneros (entrevistas, reportajes, crónicas, perfiles, editoriales, etc,) sobre el tema que se requiera. Por ejemplo: una fiesta local, un personaje importante, un evento cultural, entre otros. También trabajo en la edición de textos, en castellano, Puedo revisar que estén escritos correctamente y editarlos, en coordinación con el autor/a, en caso de ser necesario.

Asesoramiento periodismo edición

Traducción textos inglés/catellano

¿Tienes algún texto que requieres traducir del inglés al castellano? Puedo ayudarte. Nos soy hablante nativa, pero tengo un nivel de inglés medio/alto y trabajo a diario en la traducción e interpretación de textos.

Otros idiomes

Neteja sala polivalent de La Clau

Des de la gestora de La Clau estem buscant una persona per realitzar la neteja de la sala polivalent. La idea es fer una neteja ràpida un cop cada dues setmanes, d'1 hora de durada. El dia i hora segons disponibilitat de la persona i de la sala. En cas de sortir més d'una persona es pot fer alternativament.

Tareas domésticas

Conversa d'ànglès

Hola!! No sóc nativa però tinc el nivell C1. Si tens un nivell d'anglès baix-mig i vols practicar conversa, jo encantada de donar-te un cop de mà. Fins aviat!

Clases llengües

Cuinar

Otros cocinar

Kaya-Kalp

Mascaretes facials per a la bellesa interna i externa, amb receptes aiurvèdiques

Estética Estética i bellesa Ayurveda

Ajuda en trasllats

Tinc una furgoneta petita i puc ajudar a fer trasllats per aquí a prop (El cost del combustible està establert pel Banc en 0,25€/km).

Acompañamiento Vehicle ajuda Conduir acompanyament furgoneta

En Jaumet s´ofereix per ajudar en tasques domèstiques varies del dia a dia. Ànims! Contacteu-me! Que vull començar a fer coses al Banc del Temps i coneixer gent! :))

Salutacions a tots i a totes! M´ofereixo, encanta´t d´ajudar per temes varis. -Transportar mobles voluminossos, -Muntar algun moble cumplicat , gran,que un sol es de mal muntat, o no se´n surt. -Fer alguna xapusilla de bricolatge (no massa, però). S´hauria de mira. Muntar un endoll, penjar una làmpara... -Pujar una tona de llenya a un primer o segon pis. -Intentar desembusar un lavabo embusat. -I fer, mirar, reparacions, petites, que se´m diguin, fàcils. A disposar. Jaumet. Per ganes no és!

Tareas domésticas Transport Muntatje de mobles Bricolatge Llenya desaigues arranjaments reparacions

Orientació esportiva, entrenament

Asesoramiento assessorament

Relaxació Bols Tibetans

Salud salut

Classes d'anglès

Ofereixo classes d'anglès per a totes les edats ( tinc nivell advanced) i he tingut parella americana molts anys i el faig servir a diari per la feina

Clases classes angles idiomes

Naturopatía i Acupuntura

Acupuntura, auriculoteràpia, Dietoteràpia , Flors de Bach, Reflexología podal. Faig tractaments una mica integrals ( depenent de la patología)

Salud naturopatia dietes acupuntura

Classes d'anglès

Clases idiomes

ACOMPANYAMENT EN INFORMACIÓ I PREVENCIÓ D'ADDICCIONS EN JOVES, ADOLESCENTS I ADULTS.

Et puc informar sí tens algun dubte o creus que pots estar en un moment de consum desproporcionat que está afectant a la teva vida diària. Et puc acompanyar a començar un procés de consciencia en quant a la addicció.

Salud

ACOMPANYAMENT EN INFORMACIÓ I PREVENCIÓ D'ADDICCIONS EN JOVES, ADOLESCENTS I ADULTS.

Et puc informar sí tens algun dubte o creus que pots estar en un moment de consum desproporcionat que está afectant a la teva vida diària. Et puc acompanyar a començar un procés de consciencia en quant a la addicció.

Salud

Teràpia de Cant Sagrat

Estic en procés de pràctica d'una teràpia vibracional on s'utilitza el so, la veu i el cant. Tota teràpia del so es basa en el principi de ressonància, per el qual una vibració més intensa i harmònica contagia a una altre més dèbil, dissonant o no saludable. La ressonància té la capacitat d'anar més enllà a través de les ones vibratòries i provocar una vibració similar a un altre cos. La intenció de la teràpia és aportar a la persona a través de ritmes i cant, emprendre un viatge mental amb l'objectiu d'obtenir sabiduria o sanació. Es reb en estirat i té una durada 3/4 d'hora.

Salud

ME OFREZCO PARA AYUDAR EN EVENTOS CULTURALES O NO.

Hola a todos soy chica de 36 años,que vive en Vallgorguina y dispongo de tiempo libre para poder ayudar a eventos culturales o no; que puedan surgir,sabemos que muchas veces se necesita personas para preparar un evento y a veces toda a ayuda es poca.Si necesitáis un golpe de mano contar conmigo. para poder contactar conmigo mi correo electrónico: lamariposazazul@gmail.com. Suerte a todos y nos vemos muy pronto..... Un saludo.

Ocio

Me ofrezco para acompañamiento o canguro.

Hola a todos en estos momentos puedo ofrecer mi tiempo en acompañar a personas que lo necesiten,para ir al médico,la compra,horas de charla,no se para lo que necesite, también puedo hacer de canguro,para alguna mama o papa que no tenga con quien dejar a sus peques. Para contactar conmigo facilito el @,que esta puesto en el listado principal. Gracias.

Acompañamiento

ajuda per començar proyectes

A vegades necessitem un altre punt de mira o recursos o empenta o tot a l'hora per portar a temps real les nostres idees. Ofereixo recolzament per aquesta tasca. Preparar un event, cuinar per amics, projecte d'arquitectura, vendre un pis o llogar, cercar un viatge, decoració, interiorisme,

Asesoramiento Vehicle Conduir felicidad cangur ajuda millores

Punt de creu

Otros

Plantxa

Tareas domésticas

Cuidar animals

Otros cuidar animals

Senderisme

Otros senderisme

Neteja

Tareas domésticas neteja

Acompanyar a gent gran

Otros acompanyament