Ofertas

Taller de teatre en anglès

Starting APRIL 2018. Bimonthly sessions of 1,5hrs (2 cops al mes). IMPORTANT: SI T'INTERESSA aquest taller i hi voldràs assistir, m'ajudaria saber quins horaris t'anirien millor. Deixo un link a un Doodle perquè apuntis les teves preferències: https://doodle.com/poll/amv47f62fkfg7t5d MORE DETAILS SOON!

Clases tallers

Intervenció i teràpia breu estratègica

La teràpia breu estratègica és un model d'intervenció psicològica que tracta de resoldre problemes complicats amb solucions aparentment simples. És un corrent de psicoteràpia, que es basa en la perspectiva sistèmica i el constructivisme. El corrent de la teràpia breu estratègica proposa un tipus de psicoteràpia humanista, que utilitza els recursos de la persona i del seu entorn per a trobar un mètode per a resoldre el problema. Com el seu nom indica, el model també promou que el canvi sigui en el temps més breu possible. El model proposa trencar amb el concepte psicoanalític de la resistència del pacient i de la inevitable llarga durada del tractament. Tot al contrari, vol convertir el terapeuta en l'aliat del pacient per a resoldre un problema. Vol un accés pragmàtic als problemes. S'oposa a les assumpcions psicoanalítiques i platòniques que l'autoexploració i la consciència del pacient contribueixi al canvi de la seva conducta. Aquest tipus de teràpia té una sèrie de característiques o elements que la diferencien d'altres: -Es centra en el moment present. El passat només s'observa per a conèixer el que no ha funcionat. -És el pacient qui descobreix els seus propis recursos i habilitats. El professional no li ofereix recursos al pacient, sinó que simplement l'ajuda a descobrir les seves pròpies habilitats. -La teràpia es realitza en un període curt de temps. Es parteix de la idea de que, encara que el problema o el patiment que tingui la persona hagi estat present durant molt de temps, el tractament no té perquè ser llarg, sinó que serà breu i focalitzat.

Salud Psicoteràpia Teràpia

Petits arranjaments de la llar (electricitat i fontaneria)

Tareas domésticas reparacions

Cine i literatura

Otros

Petites reparacions

Otros reparacions

Informàtica

Asesoramiento informàtica

Assessorament inserció laboral

Asesoramiento assessorament

Assessorament Prevenció de riscos laborals

Asesoramiento assessorament

Assessorament Psicologia

Asesoramiento assessorament

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Ofereixo: Sessions de Constel·lacions Familiars Individuals. Sessions com a representant en Constel·lacions Familiars en grup.

Salud

ACOMPANYAMENT FAMILIAR

Consultes i acompanyament en la criança. Sessions a consulta (treball parental, amb els fills/es i conjuntament) i a casa (presència en dinàmiques familiars i posterior assessorament a consulta). Mirada respectuosa. Em dedico a la Teràpia humanista, Constel·lacions familiars i Acompanyament d'infants i adolescents basat en l'educació viva.

Salud

servicios periodísticos

Soy periodista profesional y puedo trabajar textos en distintos géneros (entrevistas, reportajes, crónicas, perfiles, editoriales, etc,) sobre el tema que se requiera. Por ejemplo: una fiesta local, un personaje importante, un evento cultural, entre otros. También trabajo en la edición de textos, en castellano, Puedo revisar que estén escritos correctamente y editarlos, en coordinación con el autor/a, en caso de ser necesario.

Asesoramiento periodismo edición

Traducción textos inglés/catellano

¿Tienes algún texto que requieres traducir del inglés al castellano? Puedo ayudarte. Nos soy hablante nativa, pero tengo un nivel de inglés medio/alto y trabajo a diario en la traducción e interpretación de textos.

Otros idiomes

Neteja sala polivalent de La Clau

Des de la gestora de La Clau estem buscant una persona per realitzar la neteja de la sala polivalent. La idea es fer una neteja ràpida un cop cada dues setmanes, d'1 hora de durada. El dia i hora segons disponibilitat de la persona i de la sala. En cas de sortir més d'una persona es pot fer alternativament.

Tareas domésticas

Conversa d'ànglès

Hola!! No sóc nativa però tinc el nivell C1. Si tens un nivell d'anglès baix-mig i vols practicar conversa, jo encantada de donar-te un cop de mà. Fins aviat!

Clases llengües

Cuinar

Otros cocinar

Kaya-Kalp

Mascaretes facials per a la bellesa interna i externa, amb receptes aiurvèdiques

Estética Estética i bellesa Ayurveda

Ajuda en trasllats

Tinc una furgoneta petita i puc ajudar a fer trasllats per aquí a prop (El cost del combustible està establert pel Banc en 0,25€/km).

Acompañamiento Vehicle ajuda Conduir acompanyament furgoneta

En Jaumet s´ofereix per ajudar en tasques domèstiques varies del dia a dia. Ànims! Contacteu-me! Que vull començar a fer coses al Banc del Temps i coneixer gent! :))

Salutacions a tots i a totes! M´ofereixo, encanta´t d´ajudar per temes varis. -Transportar mobles voluminossos, -Muntar algun moble cumplicat , gran,que un sol es de mal muntat, o no se´n surt. -Fer alguna xapusilla de bricolatge (no massa, però). S´hauria de mira. Muntar un endoll, penjar una làmpara... -Pujar una tona de llenya a un primer o segon pis. -Intentar desembusar un lavabo embusat. -I fer, mirar, reparacions, petites, que se´m diguin, fàcils. A disposar. Jaumet. Per ganes no és!

Tareas domésticas Transport Muntatje de mobles Bricolatge Llenya desaigues arranjaments reparacions

Orientació esportiva, entrenament

Asesoramiento assessorament

Relaxació Bols Tibetans

Salud salut

Classes d'anglès

Ofereixo classes d'anglès per a totes les edats ( tinc nivell advanced) i he tingut parella americana molts anys i el faig servir a diari per la feina

Clases classes angles idiomes

Naturopatía i Acupuntura

Acupuntura, auriculoteràpia, Dietoteràpia , Flors de Bach, Reflexología podal. Faig tractaments una mica integrals ( depenent de la patología)

Salud naturopatia dietes acupuntura

Classes d'anglès

Clases idiomes

ACOMPANYAMENT EN INFORMACIÓ I PREVENCIÓ D'ADDICCIONS EN JOVES, ADOLESCENTS I ADULTS.

Et puc informar sí tens algun dubte o creus que pots estar en un moment de consum desproporcionat que está afectant a la teva vida diària. Et puc acompanyar a començar un procés de consciencia en quant a la addicció.

Salud