Offers

¡La Cotidianidad como Meditación!

Tod@s hemos leído los libros sagrados, ¡tod@s sabemos que la existencia es un milagro! Pero si somos 100% honest@s con nosotr@s mism@s ¿cuantos minutos por día estamos sintiendo y disfrutando del gran milagro? Ofrezco Sesiones Personales de apoyo profundo para atravesar el trecho entre nuestro entendimiento y la realidad de nuestra cotidianidad. Las sesiones pueden ser en Castellano o Inglés. Si te interesa la propuesta puedes leer más sobre estas Sesiones Personales aquí: www.markthemysticactivist.com/support-apoyo

Accompaniment conciencia autoconeixement relacions personals creixement personal consciència

ELECTRICITAT DOMÉSTICA E INDUSTRIAL.

Other electricitat

Exercisi suau badmington, i anglés!

Ofereixo iniciar-te al badmington, que és com un tenis-ping.pong molt suau.I fer exercisi. Per practicar al aire lliure. si vols aprofitem i fem conversa en anglés, 2x1 Parc del Reguissol, S.Maria de Palutordera. 1hora/divendres o dissabte. Concretar horari

Other classes conversa Esport anglès Benestar salut

CUIDAR ANIMALS DE COMPANYIA

Accompaniment cuidar animals

CLASSES PARTICULARS

Lessons classes

AJUDA HORT I JARDÍ

Housework Hort i jardí

TALLER TAROT EVOLUTIU
Group offer

Health conciencia autoconeixement tarot

Terapèuta Gestalt

Per acompanyar, escoltar, aconsellar i compartir aspectes personals i emocionals, i fer teràpia al respecte

Accompaniment

Pintor

Puc ajudar vos a pintar espais de la vostra casa i altres

Other

Patinar en línia

Ofereixo classes per aprendre a patinar amb patins en línia, una molt bona opció si vols fer esport a l'exterior, conèixer gent o explorar els voltants. Nivell inicial -equilibri, posició de seguretat, girs, frenar de dues maneres diferents i agafar velocitat mica en mica. La idea és que puguis arribar a sortir a patinar tu sol/a i et sentis segura per recòrrer camins i fer alguna petita ruta pels carrils bici. Ho ofereixo també per a grups petits, persones adultes i nens/es

Lessons Esport patinatge

Massatges

He rebut formació com a quiromassatgista, reflexologa podal i vaig estudiar el Mètode Grinberg. Faig una barreja de les tres coses i el resultat són uns massatges descontracturants amb tècniques de respiració que et poden ajudar a relaxar-te i alleugerir dolors lleus i molèsties o a reduïr l'estrés emocional. També ensenyo a donar massatges si vols aprendre a fer-li a les persones que t'envolten.

Health Massatges quiromassatge reflexologia respiració relaxació

Orientació Dietètica i dieta vegetariana

Sóc vegetariana des dels 2 anys i he cursat estudis de Dietetica i nutrició, naturopatia i de cuina energética vegetariana.

Consulting benestar

Dibuix i pintura

Gràcies a la meva formació acadèmica, tinc coneixements sobre dibuix, pintura i història de l'art. Tant si és per aprendre dibuix tradicional o digital amb Photoshop, com si és per provar de pintar plein air, contacta amb mi!

Lessons pintura dibuix art

Una ajuda al teu jardí o a casa

Per altra banda, m'agradaria oferir-me per a donar un cop de mà a la teva llar o exteriors. Jardineria, hort, neteja, mudances... Sempre que la necessitat no impliqui ser-ne professional, estic disposada a ajudar en certes tasques domèstiques.

Housework jardineria Hort i jardí neteja

massatge conscient (mètode Grinberg)

és un massatge en el que treballem les zones tenses o adolorides per aprendre a deixar-les anar, amb la respiració i l'atenció. Al mateix temps que és un treball muscular, la persona es permet relaxar-se d'una manera profunda on les emocions també tenen el seu espai per ser viscudes.

Health salut Massatge acompanyament emocional conciencia cos respiració

CLASSES IDIOMES

Anglès, turc, hongarés

Lessons classes

REDACTAR I REPASSAR DOCUMENTS

En anglès, turc, hongarés

Administrative tasks corrección de textos

CUIDAR INFANTS

Accompaniment cangur

CUINA

Housework cuinar

Conversa en català

Si tens ganes de practicar el teu català parlat, fem petar la conversa! M'ofereixo per ajudar-te a trobar les paraules i acompanyar-te en el teu aprenentatge de la llengua de forma distesa i amena. Podem anar al mercat, a fer un café o un passeig i explicar-nos cosetes. Jo si vols t'aniré proposant millores i vocabulari per enriquir el teu coneixement.

Lessons català conversa

CLASSES GUITARRA

Si vols aprendre a tocar la guitarra t'ensenyo els acords, arpegis, ritmes bàsics i alguna escala per fer solos. Estils: rock, folk, bluegrass, balada, reggae i alguna coseta més que no sé ben bé com es classifica -pregunta'm i mirem si quadrem.

Lessons guitarra musica

MAL·LABARS

Si vols aprendre a fer servir un diàbolo, fabricar-te i aprendre a fer volar 3 boles, pals xinesos o bitlles, aquí em tens! També sé bufar foc i també puc oferir els mal·labars sense foc com a taller per a festes per nens i nenes.

Leisure classes mal·labars

En Jaumet i la seva petita furgoneta (Renault Kangoo) s´oferixen pel que calgui.

Salutacions a tots i a totes! -Tinc una furgoneta (Renault Kangoo) i podem transportar mobles voluminosos, anar a la deixalleria a tirar trastos, anar al Mediamarkt a comprar i emportar una nevera cap a casa, per exemple i fer alguna petita mudança (amb ajuda de força gent, si us plau). A disposar. Jaumet.

Housework transport furgoneta mudança Mudances Deixalleria Nevera Rentadora

INFORMÀTICA

Seguretat Entorn Digital

Consulting Informàtica

TALLER PLANTES MEDICINALS

Health jardineria plantes medicinals