Offers

Acompañamiento Gestalt

Si echas leña al fuego nada te servirá, si te ayudas te puedo acompañar ♡♡♡ También tengo un grupo gratuito de W donde pongo meditaciones escogidas de YouTube. Hago salidas de baño de bosque en silencio, individuales o en pequeños grupos. Puede ser intercambio o gratuito.

Other Psicologia / Psicoteràpia

Consultora de comunicació

Com promocionar el teu negoci i fer-lo més atractiu pels teus clients.

Consulting Negoci Comunicación Organització Projectes

Organitza la teva agenda o projecte

T'ajudo a estructurar la teva agenda o projecte per ser més eficient i no perdre l'horitzó.

Consulting Temps Agenda Projectes Organització

Eventos

Te ayudo a planificar tu próxima inauguración, fiesta, reunión... Eventos privados y para empresas.

Consulting Eventos Comunicación Temes laborals Gestions administratives Festes i celebracions Esdeveniments

Acompañamiento Gestalt

Gestalt, es una filosofía de vida que se puede utilizar de forma experiencial, es un método que utiliza una serie de herramientas para crear un espacio interior, asi poder ver lo que te separa de vivir de una forma satisfactoria y plena. Mi nombre es Iziar y encantada de poder facilitarte el camino, hacia un lugar de más claridad mental, más amor y más paz. Total discreción.

Accompaniment Gestalt

Country

Lessons country

taichi

Lessons taichi

YIN IOGA ELS DILLUNS -EN LÍNIA-
Group offer

Sessions de yin ioga en línia obertes a usuàries i usuaris del Banc del Temps.

Health Ioga

BLOC COSMÈTICA NATURAL DE LA ROSA BENAVIDES
Group offer

Hola, hola!... per a les/els usuari@s dels Bancs del Temps, aquest: https://nuriaynatur.wixsite.com/rosacosmeticanatural és un blog en permanent construcció tan per consultar com per contribuir tant si: a) tens receptes i fotos que has fet i aplicat gràcies a la Rosa Benavides b) vols donar el teu testimoni (obririem una pestanya nova) c) tens idea de com millorar el blog? Tot serà benvingut.... Gràcies! Ara està inoperatiu perquè s´ha de posar el banner de cookies.

Consulting Cosmètica natural

classes de ioga i pilates

Lessons Ioga pilates

Ajudar a dissenyar projectes de recerca

Consulting Assessorament

Lectura de contes i/o llibres

Leisure Lectura

Acompanyament a persones (metges, compres, oci...)

Acompanyaments a persones (metges, compres, oci,...),

Accompaniment Gent gran

Acompanyar persones grans.

Fer companyia a persones grans per llegir, parlar i entretenir.

Accompaniment Gent gran

Classes d'alemany, anglès i francès

He fet filologia alemanya i anglesa, també conec el francés com ex-alumne de l'escola Suïssa. He donat classes a l´Escola Oficial d'Idiomes. He treballat en industries d'Alemanya, Austria i Suïssa

Lessons Francès - classes Alemany Anglès - classes

Classes d'italià

Classes de conversa, gramàtica, cultura italiana.

Lessons Italià - conversa Italià - classes

Shiatsu

Shiatu (massatge japonès de reequilibri energètic). No dorms?, et fa mal l'esquena o les espatlles? Vols relaxar-te? Vine a fer shiatsu.

Health Shiatsu

Meditación

MEDITACIÓN Si quieres te ofrezco un espacio para que podamos meditar y si no sabes sera un gusto guíar la meditación o poner alguna bajaďa al movil de las que hago yo, tambien podria ayudarte si surgen dudas. Duración maxima 1:30h. Vivo en el barrio de Gracia en un piso tranquilo con gran terraza. Gracias. Iziar.

Other Meditació

Cuidar plantes i animals

Accompaniment Animals domèstics Plantes

Orientador psicolaboral

Ofrezco sesiones de apoyo y orientación para saber qué quieres, enfocar tu búsqueda de trabajo y mirar conjuntamente formas de autoocuparse o formarse. I offer sessions to help you in career orientation and job search in Barcelona. I can support your preparation of CV and cover letters. Ofereixo sessions de recolzament per recerca de feina.

Consulting Psicologia / Psicoteràpia Temes laborals Gestalt

Aprendre rus

Per principiants et proposo aprendre l'alfabet ciril-lic, paraules i tot allò bàsic per poder viatjar a Russia i poder-se comunicar una mica o llegir els cartells al carrer. També ens poden llençar a familiaritzar-nos amb la cultura eslava, història de Russia i la Unió Soviètica. Propongo ayuda en iniciación a la lengua ruso. Ruso básico para viajes y amistades. Tengo certificado C1 de lengua rusa por la Universidad Estatal de Sant Petersburgo.

Lessons Idiomes - altres

Mediación en conflictos: familiar, negocios, intercultural, escolar, comunidad vecinal, ...

La mediación es la intervención de una persona neutra y preparada con ese fin, el/la mediadora, que guiará el diálogo de dos partes en conflicto sobre su problemática. Las soluciones finales que las partes decidan no provendrán del mediador sino de las partes, y serán aprobadas por ellas como un compromiso, y luego realizadas para el fin del conflicto. Las partes habrán de aceptar previa y voluntariamente la mediación, y podrán abandonar el proceso en cualquier momento. El/la mediador será neutral e imparcial en el proceso del diálogo entre ellos. Si es necesario más dialogo, se podrá organizar más de un encuentro. Todo lo hablado durante el proceso será confidencial, y todos los presentes se comprometerán en ese sentido.

Other Assessorament

Català conversa, correcció de textos.

Consulting Català - correccions

Massatge aiurvèdic

Health Massatges

Iniciació Diàbolo

Puc ensenyar a fer servir un diàbolo i uns quants trucs de nivell inicial o mig

Lessons Jocs