Offers

Sanació amb les Mans

Sanació amb les mans a través de conectar amb el que percebo. Puc ajudar a desbloquejar dolors físics, estats emocionals, energies, etc... Treballo demanant permís a la divinitat i amb l'ajuda d'aquells éssers de llum que ens vulguin acompanyar.

Health salut teràpies alternatives

Podología

Faig el tractament podològic dels peus. Disposo de l'instrumental necessari. No disposo de titulació però tinc els coneixements necessaris per a fer aquest tipus de treballs. Atenció ales persones al·lergiques: tinc gats a casa!

Health salut pedicura

Acompanyament de persones grans i/o amb malaltía

M'ofereixo a acompanyar persones grans o bé persones amb malaltia. Puc acompanyar en el procés, fer cures ambulatòries o fer la compra i/o el dinar, ajudar a tasques domèstiques, etc.

Accompaniment salut acompanyament infermeria

Massatge reactivador de la circulació sanguina per a persones enllitades

Des de la meva experiència com a auxiliar de clínica, ofereixo massatge específic re-activador de la circulació sanguina per a persones que no puguin moure's del llit i que puguin patir llagues pel fet d'estar enllitades durant molta estona.

Health salut infermeria massatges malalts

Classes de Català

Ofereixo donar classes de català per a tots els nivells (Tinc el nivell D)

Lessons classes llengües

FLORS DE BACH

Les FLORS DE BACH ens ajuden a transformar les actituds negatives en positives. Podem utilitzar-les per lluitar contra l'estrès, la depressió, l'ansietat, la impaciència, la por, la inseguretat, els traumes ... Es poden prendre soles o juntament amb altres tractaments. No tenen efectes secundaris. Aptes per a totes les edats: les poden prendre des dels nadons fins als ancians. Les flors de Bach restableixen l'equilibri emocional de la persona.

Health teràpia salut teràpies naturals assessorament

Ofereixo CREMA HIDRATANT PER A LA CARA

Et puc fer o ensenyar a fer una CREMA HIDRATANT PER A LA CARA, totalment personalitzada segons tipus de pell, utilitzant únicament productes naturals i ecològics. Per adaptar la crema a les teves necessitats utilitzo Olis essencials i/o Flors de Bach. L'import serà de 25 minuts per un pot de 50 ml + el preu dels ingredients (6€). També faig UNGÜENTS, SÈRUMS i OLIS DE MASSATGE personalitzats. SI NO TENS TEMPS PER FER-NE, JO OFEREIXO EL MEU TEMPS PER FER-TE'N.

Health salut assessorament cosmètica teràpies naturals

REFLEXOLOGIA PODAL

La REFLEXOLOGIA PODAL és una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de diferents punts dels peus mitjançant l'aplicació d'un massatge manual, tot fent pressió en àrees reflexes per produir efectes específics en altres parts del cos. També té efectes de teràpia preventiva. Alguns beneficis són: regular el funcionament dels òrgans del cos, alleujar dolors musculars, estimular la circulació sanguínia, enfortir el sistema immunològic, eliminar toxines, reduir l'estrès, equilibrar el metabolisme, actuar sobre processos inflamatoris...

Health teràpia massatges salut teràpies naturals relaxació reflexologia podal

Massatge facial

Ofereixo massatge de cara molt relaxant

Health teràpies alternatives relaxació

LA MÀGIA DE L'ORDRE

ORGANITZAR L'ESPAI A CASA, SEGONS LA FILOSOFIA DE MARIE KONDO. Des d'un armari a una habitació (o a tota la vivenda) per convertir la llar en un refugi per a la ment. La idea es ordenar la casa per vèncer l'excés d'informació: el soroll visual que generen les pertinences. Això no vol dir viure amb poques coses, sinó amb tot ordenat ( i fins i tot fora de la vista), però a mà. Només cal repensar l'emmagatzematge al mil·límetre. I jo t'ajudo a fer-ho amb 2 passos (o dos dies): DIA 1. LIBERAR L'ESPAI. T'ensenyo a quedar-te amb les coses essencials (les que necessites i et proporcionen servei i alegría) i a desprende't de la resta. DIA 2. TROBAR UN LLOC PER CADA COSA. T'ajudo a ubicar cada armari on es necessita i aprofitar el seu interior al mil·límetre. L'ordre és una qüestió de disciplina (que implica guardar les coses després d'usar-les) però si es compta amb un armari per a cada cosa, de les mesures justes (profunditats adequades) i just on es necessita és possible aconseguir-ho amb més facilitat.

Consulting

Ofereixo espai per a activitats i tallers.
Group offer

Disposo d'espai per a fer activitats i tallers. Jardí amb porxo i espais interiors. L'espai és adient per a fer trobades de Ioga, meditació, cuina, manualitats, etc.

Leisure

Classes de matemàtiques i Anglès.

Ofereixo classes de matemàtiques i/o d'anglès per a nens, adolescents i adults (tinc titulació oficial Advanced Cambridge/C1). classes particulars o de reforç, individuals o en grup.

Lessons classes matemàtiques anglès llengües

Declaració Renda 2022

El dia 6 d'abril comença el període per a la Declaració de Renda 2021. Com en anys anteriors, us ofereixo la meva ajuda per confeccionar-la. Podeu contactar-me al 616972954 i també per Telegram o WhatsApp.

Consulting Declaració Renda

Lectura de Runes i Tarot

Llegeixo les runes i les cartes del tarot.

Other tarot cartes Runes

Artesania en vidre per a nens i adults
Group offer

Ofereixo sessions per aprendre les tècniques de l'emplomat en vidre, Tiffany's i Vitrofussió. Disposo d'un petit taller i d'un forn per a vidre. També intercanvio algunes de les meves peces ja fetes per temps a determinar segons la feina i el material (petites joies de bijuteria i altres objectes artesanals).

Leisure classes artesania joieria vidre mandales vitralls emplomat tiffanys

Patronatge de vestits
Group offer

T'ensenyo a confeccionar els patrons dels teus vestits o modificar les teves peces de roba.

Lessons roba moda classes cosir costura

Reforç per a xics de primària

M'ofereixo per a fer classes de reforç a nivell de primària.

Lessons

Acompanyament i ajuda a persones grans

M'ofereixo per acompanyar i ajudar persones grans

Accompaniment

Un Tastet de Permacultura
Group offer

Taller introductori a la permacultura; que és i d'on ve, conceptes bàsics, ètiques i principis.

Other permacultura

Cuidar gossos

si necesites marxar puc cuidar em puc portar e teu gos a casa meva.

Other animals

Conversa en italià

Ofereixo trobades per xerrar en Italià

Accompaniment llengües

Passejar gossos

Si estàs malalt o per qualsevol raó i de manera puntual no pots passejar el teu gos, ho puc fer amb molt de plaer.

Housework acompanyament animals

Apendre meditació / relaxació

Classes individuals o grupals d'iniciació a la meditació o relaxació

Health salut classes meditació relaxació

Converses en Francès o Anglès

Oferixo converses en Francès o Anglès per a adults i adolescents motivats.

Lessons llengües

Suport psicològic

Psicòloga de formació inicial, ofereixo suport a persones que es senten perdudes amb qualsevol situació difícil de la vida (Covid, etc.)

Health salut assessorament emocions