Offers

Necesitas dejar de fumar y no puedes?

Déjame ayudarte, puedo hacerlo. Te enseño a gestionar stres,ansiedad, miedo. Terapias.Meditación. Relajación guiada. Respiración.

Consulting Dejar de fumar

SEO.Creador de contenidos web.

SEO, Creador de contenidos web. Necesitas ayuda para que te encuentren los buscadores? Quieres que tu página esté bien posicionada? Las palabras claves son indispensables. Contenidos web, Facebook, redes.

Other

Conversa en llengua de signes catalana LSC
Group offer

Sóc intèrpret de llengua de signes Catalana LSC i m'ofereixo per a conversar en LSC amb aprenents d'algun dels nivells de LSC que necessitin practicar. Tant individual com grupal, així ens enriquim tots.

Lessons educació LSc Conversa

Taller o sessió "Pautes d'higiene vocal"

Sóc logopeda i m'ofereixo a ensenyar pautes d'higiene vocal. Són pautes encaminades a facilitar la prevenció de les alteracions de la veu evitant la conducta d'esforç o abús vocal, per aconseguir un ús racional i saludable del sistema fonador. Són adients per a persones que notin afonies o dificultats a l'hora de parlar, sobretot després d'un sobreesforç.

Health Pautes d'higiene vocal projecció conversa

Tallers sobre ciclicitat i menstruació sostenible

Accompaniment educació menstruació consciència sostenibilitat feminisme

Acupuntura zonal de canells i turmells

Tècnica d, acupuntura als canells i turmells en uns punts concrets coincidint amb 6 zones inspirades en els meridians de la Medicina Tradicional Xinesa, per sanar dolències de caràcter principalment muscular, tendinós i ossi, però també dolors neuronals més orgànics.

Health salut sanacio Equilibri

Drenatge limfàtic manual Post quirúrgic

Drenatge limfàtic manual general i Post quirúrgic; per refredats, estrenyiment, retenció de líquids, mal de cap, postcirugies ...

Health natural massatge

Massatge, quiromassatge, reflexoterapia podal,

Massatge relaxant i quiromassatge terapèutic, descontracturant, reflexoterapia podal, Reiki.

Health equilibri natural massatge

Assessorament menstruació sostenible

Explicació i acompanyament de productes menstruals respectuosos amb el cos i medi ambient. Conèixer totes opcions per triar aquella/es que prefereixis. Parlar sobre sagnat lliure.

Accompaniment menstruació sostenibilitat ecologia consciència

Limpieza de cutis + tratamiento

Sesión de limpieza de cutis con exfoliación suave y tratamiento vitamínico e hidratante

Beauty

Neteja del nostre entorn

Aquest 5 de febrer... il·lusió i cooperació. Ens dones un cop de ma? Ens sentim molt il·lusionades amb la propera neteja ambiental, ja que hi participaran alumnes de l'Institut Piera. És una bona oportunitat per introduir aquesta jovenalla en l'intercanvi de favors i l'ecologia. Necessitem l'assistència nombrosa de personal del BdT, per logística i per fer pinya i encoratjar els ànims. Penseu a venir-hi. Com sempre, l'assistència serà recompensada en hores del BdT per gastar en el que vulgueu i amb la satisfacció d'ajudar a crear un futur més amable per a aquesta generació i les properes. Per qui ho vulgui, inclourem una activitat de connexió amb la Natura. Vindràs? Ens trobem al bar El Jardí de can Aguilera a les 9:30h

Health salut equilibri natural netegem el nostre entorn Aire lliure Natura ecologia passejada

Varios

Hola. Me ofrezco para acompañar a hacer gestiones (médico, administración, etc.). Realizar tareas domésticas a personas que puntualmente lo necesiten. Compras. Jardín y huerto.

Other acompanyament jardineria netegem el nostre entorn acompanyamet plantes converses grup

terapies energètiques

Sóc acupuntora, terapeuta energètica i assessora psico-espiritual des de fa 30 anys. Tinc consultori a Barcelona i a Piera (Bosc de l'Àliga) i et puc ajudar en la millora de la teva salut psicològica i física, el teu bon funcionament energètic i la teva plenitud anímica. També sóc experta en medicina de l'hàbitat, armonia dels espais, geopaties, fengshui, etc. He creat moltes webs i també puc ajudar-te a pensar i dissenyar la teva. He escrit 21 llibres i et puc animar i ensenyar a escriure els teus. Ofereixo els meus serveis al Banc del Temps per que jo també necessito força ajuda a la meva casa-escola del Bosc de l'Àliga. M'agrada l'intercanvi i és la meva aposta de futur en la societat actual... Info: www.institutogeocrom.net · www.martapovo.es · wwwmedicinadelhabitat.com

Health classes informàtica salut acompanyament espiritualitat sanacio equilibri idiomes assessorament emocional

creació de webs i portfolis

Puc ajudar-te a crear i allotjar una web senzilla però bonica de presentació de la teva feina o persona. Ho farem amb una plantilla de Wordpress que personalitzarem i farem les fotos que necessitis. Podem crear un domini propi i penjarla teva web a internet... Jo n'he creat agunes i funcionen... mira algún exemple: www.martapovo.cat , o be, www.medicinadelhabitat.com

Other classes ordinadors informàtica

NOU sistema de peatges de l'elecricitat. Vols saber com funciona la nova factura de la llum?

Al juny s'ha començat a aplicar el nou sistema elèctric per totes les companyies Cada vegada ens ho fan més complicat, i si no sabem com funciona segur que acabem pagant molt més. T'ho explico de manera simple.

Consulting assesorament elèctric llum estalvi energètic factura de la llum

Mètodes d'estudi per alumnes d'ESO

Apropament, per alumnes d'ESO, a diverses tècniques d'estudi i així poder treure un millor rendiment del seu esforç.

Lessons

Covid-19

Qualsevol necessitat que es pugui cobrir des del banc del temps, no dubteu a demanar-ho. Estem a la vostra disposició.

Health

Tarot terapeutic

Ofereixo tirada de tarot terapéutica general i després per aspectes concrets i consells dels teus guíes espirituals: mira la web per entendre be quin tipus de sessio, la faig presencial o per videowassap, funciona igual, pero si ets de la zona i pots m'agradaria coneixe't en persona www.laermitañadelamontaña.com

Accompaniment consciència Equilibri acompanyament

COACHING EMOCIONAL ONLINE

Sesión ON-LINE de una hora aproximadamente en la que podrás compartir tus inquietudes y aprender a gestionar tus emociones a fin de que jueguen a tu favor para conseguir los objetivos y metas que quieres alcanzar.

Consulting

REIKI A DISTANCIA

Sesión de alineamiento de chakras o sesión completa de Reiki A DISTANCIA en la que podrás recibir los beneficios de esta terapia energética reconocida por la Organización Mundial de la Salud

Health

Flores de Bach on-line

Sesión ON-LINE de aproximadamente una hora en la que te escucharé y evaluaré cuál es la mejor combinación de Flores de Bach que puedan ser útiles para tí en tu situación particular.

Health

Grup wassap oracio

Ofereixo explicar y participar en un grup wassap on tenim una llista de gent que Ho necessita i les del grup, a distancia , cada una a casa seva , al seu espai de meditacio-oracio, farem 20 min al día de oració, visualitzacio o meditació de la forma que vulguis, resant a qui vulguis ( Reiki, Jesús, Amma, Krishna, Buda, Angels, Univers, Pachamama...) Posant als peus de la divinitat i envíant energia de pau, amor, sanacio i abundancia per tots els que están a la llista, es superbeneficios per qui participa al grupo orant i pels que o reben també, veure YouTube, vídeos explicatius Eva Benavent o explicacio a la web: www.laermitañadelamontaña.com a l'apartat: otras herramientas

Accompaniment oracio espiritualitat acompanyamet

Hort col.lectiu
Group offer

Tin un hort sense treballar amb arbres fruiters i amb aigua i tinc eines, voldria Treballar ho amb dones i homes del banc de temps Truqueu- me si us plau.

Other hort jardineria natural ecològica

Allotjament

Ofereixo llits per passar una o dues nits.

Other viatges llits dormir allotjament

Sessio mixte Quiromassatge /sacrocraneal/Reiki

Ofereixo sessio de quiromassatge/sacrocraneal/Reiki titulada, 20 anys d'experiencia, sala a casa amb camilla

Health acompanyament equilibri sanacio