Classes de meditació, ioga i mindfulness per nens i joves

M'ofereixo per donar classes de meditació, ioga i mindfulness a nens i joves. Grups d'entre 2 i 20 persones. Si els pares, familiars o acompanyants ho desitgen poden estar presents durant la classe.

Duració d'una classe: 2 hores.

Lloc: Can Riera de Ciuret. Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny, km 10,5. Fogars de Montclús (Barcelona) www.rieradeciuret.com

Metodologia:

Les classes inclouen meditacions guiades i jocs relacionats amb el ioga i el mindfulness. No hi ha competició i tots aportem alguna cosa per a l'aprenentatge dels altres. Les activitats es duen a terme al bell mig del Parc Natural del Montseny, al costat d'un petit riu.

Els resultats són excel·lents, augmenta la confiança en un mateix, la capacitat d'atenció i concentració, la memòria i l'autoestima, alhora que desenvolupa la intel·ligència emocional, l'empatia i alleuja l'estrès i l'ansietat.

Formació i experiència per impartir les classes:

  • Màster en Mindfulness - Institut Gestalt (inclou mòdul especialitzat en meditació i mindfulness per nens i adolescents).
  • Pràctica i ensenyaments rebuts a través de les tradicions Zen (CE Sant Felip Neri, CE Marc Castanyer, CB Soto Zen Luz Serena) i Vipassana (Centres Dhamma Neru i Dhamma Sacca).
  • Director d'activitats en cursos de meditació per a nens i adolescents (Centre Dhamma Neru). Membre del comitè de nens i adolescents per organitzar els cursos de meditació. Membre del projecte MITRA, per apropar la meditació a les aules de les escoles.
  • Titulació de director d'activitats d'educació en temps lliure infantil i juvenil. Escola L'Empordà.
Esta Oferta pertenece a Banc de Temps de Sant Celoni.