Demandas

bricolatge

Hola, necessito algú que m'ajudi a penjar unes cortines, una estanteria , conectar una llum i penhar alguna cosa més, és a Sant Celoni

Tareas domésticas Bricolatge 18 de marzo de 2018

Animals

Tinc necessitat de poder deixar, als matins, els meus dos gossos a un jardí o parcela mentres estic a feina.

Otros cuidar animals 06 de marzo de 2018

recuperar informació disc dur

Hola, l'ordinador es va morir i el disc dur també amb dades importants per mi a dins, algú me pot donar un cop de mà o dir me a on puc anar a recuperar la informació? mil gràcies

Asesoramiento 22 de febrero de 2018

Busco algu per passar la karcher al pati, la meva esta espatllada

Tareas domésticas 20 de febrero de 2018

Construccions exteriors

Estem buscant qui ens vulgui ajudar a fer unes petites creacions exteriors a la masia (porxo, tancat...) Ens urgeix una mica....Gràcies!!!

Otros construccions 12 de febrero de 2018

Busco mecànic

Per mirar una Kangoo del 95 que acabo d'adquirir i se li ha de canviar la bomba del netejaparabrises , mirar la corretja de distribució (ajustar)

Otros Vehicle ajuda mecànic 27 de octubre de 2017

Prender a coser a máquina

Buenas a todos,me encantaría aprender a coser a máquina hace más de un año me compre mi máquina de coser y no la e utilizado por miedo a romperla,me encantaría encontrar a alguien que le guste la costura y este dispuesto/a a enseñarme.

Ocio 06 de octubre de 2017

Reparar sostre interior de tela de furgoneta

Se m'està desprenent la tela del sostre de l'interior de la furgo. M'agradaria que tornés a tenir un aspecte maco. Si algú sap com fer-ho i el cost material no és elevat m'encantaria poder pagar-li a qui ho sàpiga fer.

Otros Bricolatge Vehicle 27 de julio de 2017

Cosir

Necessito cosir uns coixins

Tareas domésticas 17 de julio de 2017

Cerradura

Necesito colocar una segunda cerradura, puedes hacerlo tu?

Otros 08 de julio de 2017

voldria apendre a jugar als escacs. Algú m'ensenya??Gràcies!

Ocio 12 de junio de 2017

Roses per fer melmelada

Hola!!, busco algú que tingui roses al seu jardí per la elaboració de melmelades. És necessari que siguin de les que fan olor, i preferiblement vermelles. També és important que no se'n hagi fet servir pesticides. Si en tens per poques que siguin o me'n pots passar algunes, agrairémolt et possis en contacte. Gràcies!! bon profit!

Otros 15 de mayo de 2017

Windows 10

Algú em pot donar un cop de mà per a conèixer millor aquest sistema operatiu? Gràcies

Asesoramiento 12 de mayo de 2017

Acollir gos per cap de setmana

De tant en tant em sorgeix la necessitat de que algú em cuidi el gos tot un cap de setmana. La idea seria que el pogués acollir a cas seva. És un gos molt bo, carinyós, de mida mitjana, d'uns 3 anys. L'únic inconvenient que pot sorgir és que es fan de perseguir gats. Ho dic per si n'hi ha a casa.

Otros cuidar animals Gos 10 de mayo de 2017

Ajuda per desbrossar

Necessitaria que vingués algú a desbrossar a casa, visc en una parcel·la d'uns 1.000 m2, la superfície a desbrossar seria aproximadament la meitat. Tinc desbrossadora.

Otros Desbrossar 25 de abril de 2017

Assessorament per fer la declaració de la renta

Tinc casi enllestida la declaració, necessitaria que algú m'ajudés en un parell de dubtes que tinc.

Asesoramiento IRPF Renta 25 de abril de 2017

Crear factura telemàtica

Hola!, necessito un cop de mà per fer unes factures telemàtiques. M,han passat els codis i una web gratuïta però és la meva primera vegada i no m'ensurto. Moltes gràcies!

Tareas administrativas 11 de abril de 2017

Ajuda per restaurar portes, marcs i cadires de fusta

Necessito ajuda per llimar, passar capes de protecció i de vernís o esmalt a diverses portes i marcs de casa i a dues cadires, tot de fusta. Ja tinc tots els materials necessaris. Moltes gràcies!

Tareas domésticas restauració mobles pintura 04 de abril de 2017

Persona per netejar 1 hora cada 15días

Tareas domésticas neteja 24 de enero de 2017

Tècnic de so

Bon dia, Necessitem amb urgència un tècnic de so per demà al concert que hi haurà a La Clau a les 19h. Justament els que normalment ho fan no poden. Si sabeu d'algú que hi entengui una mica i pugui muntar l'equip, estar amb els músics i per als músics a l'hora del concert, i després recollir l'equip, seria fantàstic. Com a intercanvi se li pot pagar amb hores per el Banc de Temps o pagar un àpat i 2 consumissions d'aquell dia (demà). En aquest cas, escriviu-me directament a mi (Joana) al telèfon: 636795143 Per altra banda, en general, des de la gestora de La Clau fem una crida per poder tenir una borsa de tècnics de so que puguin col.laborar amb La Clau en els diferents actes/concerts... que hi pugui haver. No sempre tothom està disponible i veiem que és una necessitat que ara mateix se'ns presenta. En aquest cas, per estar dins d'aquesta borsa de tècnics, escriviu-nos a info@laclaubaixmontseny.org Moltes gràcies i fins aviat, Joana.

Otros 25 de noviembre de 2016

Ajuda per fer casa de fusta

Estic fent una caseta de fusta, tinc l'estructura feta, em falta sostre, terra, parets i el material. Preferentment fustes reciclades

Asesoramiento 16 de noviembre de 2016

cangur de gos

Necessito algú que em cuidi el gos quan vaig a treballar. Només es tracta de fer-li companyia, no té cap problema de comportament fora de que udola quan es queda sol.

Otros 19 de septiembre de 2016

Fotografia

Algú em pot donar un cop de ma, amb una càmara de fotos Canon, compacta? El manual és molt dens i no m'aclaro, les fotos queden amb poca força de color

Asesoramiento fotografia 30 de agosto de 2016

ENCARTELLAR

Necessitem gent per encartellar al poble i rodalies durant els mesos de juny i juliol.

Asesoramiento 07 de junio de 2016

Teles acrobàtiques

M'agradaria provar les teles acobàtiques, no tinc ni material ni instal·lacions...

Clases 22 de mayo de 2016