Requests

Mudanzas

Ayuda en mudanzas.

Help at Home

Asesoría

Asesoría legal y de gestiones.

Consulting

Classes d'estadística 1er Psicologia

Classes per a un estudiant de Psicologia

Lessons

Reparacio bany (Motxilla W.C.

Reparacio de flotador de motxilla

Help at Home preparación

Instalar tuberia ducha en terrado

Necesito alguien con nociones fontaneria,para instalar ducha en terrado y cambiar encimera pica con toma de agua distinta

Other

Aprendre Frances

Aprendre Frances

Lessons classes

Reparacions domèstiques

Help at Home

Ayuda con el móvil

Other

Sessions de conversa llengua de signes catalana

Busco algú per fer intercanvi de LSC. Puc ensenyar anglès, català i castellà.

Lessons

Lengua de signos

Busco aprender lengua de signos desde 0

Lessons classes

Ajuda per cures de salut personal

Health & Wellbeing

Acompanyar

Companionship

Ajuda per tasques de la llar

Help at Home

Informàtica

Other

Classes de piano

M'agradaria aprendre a tocar el piano desde el nivell 0. Tinc un piano portable de taula a casa. Amb moltes ganes d'aprendre. Moltíssimes gràcies!

Lessons

Classes de italià nivell principiant

Estic interessada a aprendre italià nivell principiant.

Lessons

Campanya de reis 2020/21

Com cada any hem posat en marxar la campanya de reis, amb la qual fem arribar un somriure a molts infants del nostre entorn més proper, les famílies dels quals passen moments complicats. Amb les joguines recollides, cal fer-hi un cribratge (no tot-hom les dóna com li agradaria rebre-les), una separació per categories, així com l'empaquetatge. Aquestes tasques es faran en grups petits (entre 5 i 6 persones), per garantir la seguretat sanitària, de moment, i almenys fins el dia 31/12, a Can Portabella, al llarg de tot l'horari d'obertura del casal. Podeu venir amb el vostre grup de confiança (màxim 6 persones), o individualment. Podeu trucar al 623102370 per l'organització d'horaris.

Other Reis Joguines classificar Nadal infants organitzar

Classes castellà i català
Group request

Des del Banc del Temps de Trinitat Vella ens demanen si algú del nostre banc està disposat a fer classes de castellà i/o català a persones nouvingudes del seu barri. Les classes es farien al Centre Cívic Trinitat Vella, en horari a convenir, tot i que ara mateix estan més interessats en classes de matí. Els interessats podeu contactar amb la secretaria del nostre banc per a més detalls.

Lessons

Repartiment de compra per a gent gran
Group request

El Banc del Temps, en col·laboració amb Can Portabella i l'Associació de Comerciants Onze de Setembre, us convida a participar en un activitat amb motiu de la Setmana de la Gent Gran. Es tracta d'un servei de repartiment de compra a domicili per a gent gran, entre diumenge 4 i el divendres 8 d'octubre, a càrrec de personal voluntari. Hi haurà dues franges horàries de repartiment diàries, d'11 a 12 i de 19 a 20. Diumenge hi haurà una sola franja, d'11 a 13.30. Si esteu interessats en col·laborar com a voluntaris podeu posar la vostra disponibilitat al Doodle que hem preparat i que trobareu en el següent enllaç: https://doodle.com/poll/px7nr7eww2np246k Durant aquells dies i a les franges triades, si hi ha cap comanda us contactaríem per telèfon per avisar-vos d'on s'ha d'anar.

Help at Home

Recolçament a la coordinació i organització de la "1a Marató de Rock de Sant Andreu"

Esdeveniment musical i cultural organitzat per l'Associació Veïnal Sant Andreu Sud i el Casal de Barri can Portabella, que tindrà lloc a la rambla Onze de setembre, entre els carrers Virgili i Josep Soldevila, dissabte 03 d'octubre de 2020, amb l'objectiu de revitalitzar la zona i denunciar l'estat de les obres de l'AVE. Necessitats: - Muntatge (cadires, tanques, carpes,... ) abans de l'inici de l'esdeveniment - Control d'accessos - Vetllar pel compliment de les normatives sanitàries dins l'espai perimetrat pel públic assistent - Auxiliar dels teloners culturals - Auxiliar d'escenari - Recolçament a la carpa del Gran recapte d'aliments - Recolçament a la carpa de marxandatge - Desmuntatge (cadires, tanques, carpes,... ) a la finalització de l'esdeveniment de l'esdeveniment

Leisure

Col.laboració en activitats relacionades amb el barri organitzades per l'associació

Other

Hacer un bizcocho para la próxima reunión mensual del Banc

Nos haría falta un bizcocho para la próxima reunión de usuarios del Banc del Temps, el día 30 de marzo, a las 19. La Secretaría correría a cargo de comprar los ingredientes que hicieran falta.

Help at Home

Actualització biblioteca

Ajudar-nos a fer el registre dels llibres que tenim a la biblioteca i la seva classificació segons temàtiques establertes. Ho fem amb un excel, així que és ràpid. No cal fer-los tots, només una estoneta, quan tingueu temps ;-)

Administrative tasks biblioteca llibres endreçar classificar

Ajuda de tràmits oficials

Consulting

Embolicar regals cavalcada de Reis

Aquest any l'Associació veïnal Sant Andreu Sud col·labora amb l'acció solidària de recollida de joguines per a que els infants de famílies de Sant Andreu que ho necessitin puguin gaudir de la nit màgica de Reis, per això es necessiten persones voluntàries que ajudin en les tasques de triatge, selecció per edats i embolicat de les joguines. Si podeu portar paper de regal i celo serà genial, si no, amb les vostres mans ja n'hi ha prou. Podeu trucar directament amb l'Associació Veïnal (623102370) per coordinar-vos. El dia 5 de gener, a les 21:30h, després de la Cavalcada, a la plaça Orfila, els tres Reis Mags repartiran les joguines als infants de les famílies que en aquests moments passen moments delicats.

Leisure Nadal Regals Reis Joguines