Pa natural, coques, magdalenes, bases de pizzes i pizzes

T’agrada el bon pa? Pans de varietats antigues de blat: xeixa, de forment, de blat egipci, d’espelta; també de sègol i de fajol. Fermentats amb llevat mare natural, deixant que fermenti al seu ritme, pastats i funyits a mà i enfornats en un petit forn de llenya indirecte. Farina, aigua, llevat mare i un pessic de sal. Així de senzill i proper. Tots els pans són fets amb ingredients de cultiu ecològic i les farines de pagesos coneguts.

El format és en pa de motlle d'1 kg, menys el de forment i el de xeixa que els faig en rodó o barrot. També puc fer rodons de kamut o d'espelta. Com que el forn és petit i té una capacitat limitada (18 pans a molt estirar) , la majoria els faig de motlle. Els de fajol i d'anous i figues seques ronden els 800g.

AQUESTS SÓN ELS PANS QUE OFEREIXO: FORMENT: farines de blat Forment integral i Florència Aurora blanca, aigua, llevat mare i sal. XEIXA: farines de Xeixa integral, i Florència Aurora blanca, aigua, llevat mare i sal. ESPELTA: farina d'Espelta major integral, aigua, llevat mare i sal. KAMUT (o blat egipci): farina de Blat Egipci integral, aigua, llevat mare i sal. SÈGOL: farina de sègol integral, aigua, llevat mare i sal. ANOUS I FIGUES SEQUES: farines de Forment, Sègol i Florència Aurora, anous, figues seques, aigua, llevat mare i sal. FAJOL: farina de Fajol, oli d'oliva verge extra, psyllium husk, aigua, llevat mare (de fajol) i sal. * El llevat mare el refresco amb farina de xeixa integral i/o sègol, excepte el que faig servir pel pa de fajol.

Per magdalenes, coques i pizzes demaneu-me informació o feu-me propostes.

Esta Oferta pertenece a Banc del Temps Vic.