Taller "LEGO SERIUS PLAY"

LEGO SERIUS PLAY és una nova tècnica que busca facilitar la reflexió, la comunicació i la resolució de problemes entre les persones, permetent, mitjançant el joc, elaborar i compartir històries, situacions i punts de vista . On els participants construeixen models sobre la base d'elements prèviament seleccionats i figures Lego. És una eina innovadora de facilitació i diàleg. Un instrument de gestió eficaç i de construcció col·lectiva que involucra a tots els membres d'un equip. Facilita crear idees, filar-les, identificar estratègies i produir resultats. Permet la creació d'un relat col·lectiu. Ajuda a modelar i compartir la visió d'una organització, equip, producte, servei, projecte o problema en un determinat moment de la història de l'empresa. És una manera de situar-nos enfront de qualsevol circumstància amb un altre estat mental, descobrint així, accions diferents i estratègies noves.

Els directius d'empreses, no tenen totes les respostes i per a aconseguir l'èxit és important escoltar totes les veus presents. En aquesta línia, els tallers amb *LSP impliquen la participació del 100% dels integrants de l'equip i on tots han d'exposar la seva història i punt de vista.

Una altra premissa és que la gent per naturalesa desitja contribuir, ser part d'una cosa més gran i d'assumir la direcció de les accions que emprèn. És per aquesta raó que, a través de la participació de tots, s'aconsegueix un major compromís i s'aprofiten els coneixements de tots els seus membres.

El mètode també permet treballar els temes en temps real , elements claus per al món complex, dinàmic i que requereix una ràpida adaptació per part de les persones i les organitzacions.

Esta Oferta pertenece a Banc de Temps de Figueres.