LA MÀGIA DE L'ORDRE

ORGANITZAR L'ESPAI A CASA, SEGONS LA FILOSOFIA DE MARIE KONDO. Des d'un armari a una habitació (o a tota la vivenda) per convertir la llar en un refugi per a la ment. La idea es ordenar la casa per vèncer l'excés d'informació: el soroll visual que generen les pertinences. Això no vol dir viure amb poques coses, sinó amb tot ordenat ( i fins i tot fora de la vista), però a mà. Només cal repensar l'emmagatzematge al mil·límetre. I jo t'ajudo a fer-ho amb 2 passos (o dos dies):

DIA 1. LIBERAR L'ESPAI. T'ensenyo a quedar-te amb les coses essencials (les que necessites i et proporcionen servei i alegría) i a desprende't de la resta.

DIA 2. TROBAR UN LLOC PER CADA COSA. T'ajudo a ubicar cada armari on es necessita i aprofitar el seu interior al mil·límetre.

L'ordre és una qüestió de disciplina (que implica guardar les coses després d'usar-les) però si es compta amb un armari per a cada cosa, de les mesures justes (profunditats adequades) i just on es necessita és possible aconseguir-ho amb més facilitat.

This Offer belongs to Banc del Temps del Moianès.
Login