Com ensenyar llengües/ Como enseñar lenguas

T'has plantejat mai donar una classe de llengua a algú o un grup? Vols anar a viure a un altre país i voldries fer de professor/a? Ets professor/a amb poca experiència i t'agradaria conèixer i practicar més didàctica a les classes? T'interessa el món dels idiomes?...

He estat 10 anys a l'estranger aprenent (sobretot això) i ensenyant llengua, cultura i història. M'agrada compartir i puc parlar de la meva experiència, aportar materials i ensenyar a gestionar (o intentar-ho) diferents situacions de classe.

¿Te has planteado dar clases de lengua a alguien o a un grupo? ¿Quieres ir a vivir a otro país y te gustaría ser profesor/a? ¿Eres profesor/a con poca experiencia te gustaria conocer y practicar más didáctica en las clases? ¿Te interesa el mundo de los idiomas?

Durante 10 años he vivido en el extranjero aprendiendo (sobretodo esto) y enseñando lengua, cultura e histori. Me gusta compartir y puedo hablar de mi experiencia, aportar materiales e intentar enseñar a gestionar diferentes situaciones de clase.

Esta Oferta pertenece a Banc de Temps de Lleida.